Lectură de un minut

09 Sep 2019 - Știri și Noutăți

Reteaua LaDoiPasi a atins obiectivul de 1000 de magazine la nivel national

Abonează-te pe  

Reteaua de magazine LaDoiPasi, dezvoltata de retailerul METRO Cash & Carry, a atins in luna septembrie pragul de 1000 de magazine la nivel national. Magazinul LaDoiPasi cu numarul 1000 s-a deschis in Bucuresti, pe Sos. Bucuresti-Magurele nr. 49C. 

Eveniment de inaugurare special a fost marcat cu oferte si activitati dedicate clientilor din comunitate.

Atingerea pragului de 1000 de magazine intareste obiectivul setat de METRO pentru reteaua LaDoiPasi, o expansiune sustinuta de la an la an. Retailerul vizeaza continuarea ritmului de deschideri si planifica sa isi dubleze numarul de magazine pana in 2023. In ultimele 6 luni au fost inaugurate peste 200 de magazine in reteaua LaDoiPasi, atat in urban, cat si in zonele rurale.

Primele 1000 de magazine LaDoiPasi reprezinta un efort comun depus atat de parteneri, cat si de colegii nostri. Atingerea acestui prag este dovada ca LaDoiPasi este un model de business durabil, construit in comunitate, alaturi de proprietari de magazine si clienti deopotriva. Vom continua expansiunea la nivel national, motivati de dorinta de a sprijini si alti antreprenori in dezvoltarea unor afaceri sanatoase, dar si de cresterea interesului clientilor fata de magazinele de proximitate”, a declarat Irinel Popescu, sef departament retail la METRO Cash & Carry Romania.

In total, din 2017, cand METRO a repozitionat reteaua de magazine LaDoiPasi ca franciza soft, si pana in prezent, au fost remodelate in linie cu noul concept peste 100 magazine si au fost deschise aproximativ 600 de noi unitati comerciale. In prezent, 40% dintre magazinele LaDoiPasi sunt pozitionate in sudul tarii, 30% in nord, respectiv 30% in vest.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reteaua LaDoiPasi a atins obiectivul de 1000 de magazine la nivel national