Lectură de un minut

16 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Rețeaua de retail Magazine Diana deschide un nou spațiu și ajunge la 68 de unități

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Rețeaua de retail Magazine Diana a inaugurat o nouă unitate și a ajuns la 68 de spații comerciale. Noul magazin este situat în localitatea Bălcești, din județul Vâlcea, pe strada Ecaterina Teodoroiu, nr. 8 și are o suprafață de vânzare de 600 de metri pătrați. Aceasta este cea de-a șasea deschidere a retailerului de anul acesta.

Magazinul are un portofoliu extins de produse, patru case de marcat și parcare proprie.

Clienții au la dispoziție vitrina asistată și vitrina self service cu produse Diana, carne proaspătă și preparată, produse și preparate din carne, o zonă de fructe și legume și o sortimentație de circa 10.000 de produse alimentare și nealimentare.

La începutul lunii noiembrie, rețeaua românească de retail inaugura al 67-lea magazin, în cartierul Nord din Râmnicu Vâlcea.

Diana Com SRL, care se ocupă de comerțul cu amănuntul în magazinele specializate, a raportat pentru anul 2020 o cifră de afaceri de 242,8 milioane de lei, în creștere cu 16% față de anul anterior.

Cu o experiență pe piața de retail de peste 30 de ani, rețeaua Magazine Diana operează în prezent magazine în șase județe – Vâlcea, Argeș, Dolj, Gorj, Olt și Dâmbovița. În perioada imediat următoare este programată deschiderea unui nou magazin în reședința de județ, Râmnicu Vâlcea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Rețeaua de retail Magazine Diana deschide un nou spațiu și ajunge la 68 de unități