Lectură de 2 minute

09 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Rețeaua de retail Magazine Diana a inaugurat o nouă unitate în județul Argeș

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Rețeaua de retail Magazine Diana, fondată de familia Crăciunescu din Vâlcea, a inaugurat un nou magazin în Argeș și ajunge la cinci unități în județ.

Magazinul este situat în Pitești, Piața Ceair, pe strada Lotrului, numărul 1. Astfel, rețeaua Magazine Diana ajunge la cinci magazine în judetul Argeș.

Unitatea are o suprafață de vânzare de 400 metri pătrați, circa 7.000 de SKU - produse alimentare și nealimentare – listate, o vitrină asistată și una self service cu carne proaspătă, produse și preparate din carne Diana Abator și Fabrică de Mezeluri.

Grupul Diana, controlat la familia Crăciunescu, este format din trei companii, una de fabricare a produselor din carne, cea de retail alimentar și firma de imobiliare. La nivel de grup, Diana a înregistrat o cifră de afaceri de 551,8 milioane de lei, în anul 2020.

Separat, Diana SRL, compania care se ocupă cu fabricarea produselor din carne, a avut în 2020 o cifră de afaceri de 307,7 milioane de lei, un profit de 22,6 milioane de lei și 509 angajați, în scădere față de anul anterior când a rulat afaceri de 378,2 milioane de lei, un profit de 13,4 milioane de lei, cu 559 de angajați.

Diana Com SRL, care se ocupă de comerțul cu amănuntul în magazinele specializate, a raportat pentru anul 2020 o cifră de afaceri de 242,8 milioane de lei, în creștere cu 16% față de anul anterior. Rețeaua de retail Magazine Diana este prezentă în șase județe: Vâlcea, Gorj, Argeș, Olt, Dolj și Dâmbovița, cu 65 de magazine. Pe termen lung, retailerul vrea să ajungă la 100 de magazine în țară.

Cu o experiență pe piața de retail de 31 de ani, rețeaua Magazine Diana operează în prezent în șase județe – Vâlcea, Argeș, Dolj, Gorj, Olt și Dâmbovița.

Citeste si:
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Rețeaua de retail Magazine Diana a inaugurat o nouă unitate în județul Argeș