Lectură de un minut

24 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Rețeaua de retail Annabella a deschis cel de-al 98-lea magazin, în comuna Bunești din Vâlcea

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Rețeaua de retail Annabella, administrată de familia Mutu, a deschis în luna decembrie cel de-al 98-lea magazin, în comuna Bunești din județul Vâlcea.

În noiembrie, Annabella a deschis un nou magazin în comuna Dobroteasa din județul Olt.

Annabella, o rețea de magazine răspândite preponderent în județul Vâlcea, ocupă locul al doilea în clasamentul retailerilor locali, cu afaceri care au crescut cu 9% în perioada de criză sanitară, depășind pragul de 346 de milioane de lei. Profitul s-a diminuat ușor pentru compania controlată de familia Mutu, dar numărul angajaților a crescut cu 23, apropiindu-se de pragul de 1.000.

Compania Annabella, fondată în 1994, operează mai multe formate de magazine: hipermarketul Annabella A-Z, supermarketul Annabella, magazinul de proximitate Annabella Zilnic și Annabella Fresh pentru produse proaspete. În magazinele Annabella se regăsește brandul românesc de conserve și dulcețuri Râureni, deținut tot de familia Mutu. În ultimii ani, retailerul a dezvoltat și extins portofoliul de produse sub marca proprie Annabella Zilnic.

Retail jobs

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Rețeaua de retail Annabella a deschis cel de-al 98-lea magazin, în comuna Bunești din Vâlcea