Lectură de un minut

09 Feb 2021 - Știri și Noutăți

Rețeaua de magazine MyAuchan din stațiile Petrom ajunge la 33 de unități

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

De la începutul acestui an, OMV Petrom și Auchan Retail România au mai inaugurat încă opt noi magazine de proximitate MyAuchan în stațiile Petrom, până în prezent fiind reamenajate 33 de unități. Cele mai recente spații au fost deschise în Stații Petrom din București, Ilfov, Buzău, Moreni, Târgoviște și Bucov.

Cele mai recente magazine de proximitate MyAuchan au fost integrate în locul spațiilor comerciale existente din stațiile Petrom Pantelimon, Virtuții (București), Afumați (jud. Ilfov), Buzău Nord, Buzău Sud, Moreni, Târgoviște și Bucov (Prahova).

Cu suprafețe cuprinse între 50 mp și 147 mp, magazinele MyAuchan propun clienților o gamă de până la 1700 de produse, de la alimente premium, incluzând produse gata preparate, cafea proaspătă, produse proaspete (fructe și legume, brutărie, lactate) și alte produse de băcănie, până la produse non-alimentare, precum cosmetice, detergenți, produse pentru bebeluși și accesorii auto.

Pe lângă gama variată de produse, în magazinele MyAuchan clienții beneficiază și de o serie de servicii, precum posibilitatea de a-și achiziționa taxe de drum/pod și vignete, servicii de transfer de bani și de plată a utilităților. De asemenea, toate cele 5 magazine includ și zone dedicate Costa Coffee. La finalul anului trecut, Auchan Retail România și Costa Coffee au demarat un parteneriat care presupune implementarea, în următorii ani, de coffee corners Costa Coffee în magazinele MyAuchan din Stațiile Petrom.

Parteneriatul dintre OMV Petrom și Auchan Retail România, un concept nou pentru piața locală, presupune reamenajarea atât la interior, cât și la exterior, a aproximativ 400 de stații de alimentare din rețeaua Petrom și integrarea magazinelor MyAuchan în spațiile comerciale existente. În perioada 2021-2024, cele două companii vor investi peste 50 de milioane de euro în acest proiect și vor remodela anual circa 100 de stații de alimentare Petrom.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Rețeaua de magazine MyAuchan din stațiile Petrom ajunge la 33 de unități