Lectură de un minut

09 Oct 2017 - Știri și Noutăți

Reteaua de Farmacii DONA aniverseaza 25 de ani de la infiintare

Abonează-te pe  

Unul dintre cele mai mari lanturi de farmacii din piata locala, farmacia DONA cu capital integral romanesc, implineste 25 de ani de la infiintare, devenind in timp un brand apreciat si respectat de romani.

Reteaua farmaceutica DONA s-a extins in mod constant pe parcursul celor 25 de ani ajungand in acest an la peste 300 de unitati la nivel national. Astfel, in fiecare luna, peste 2,7 milioane de pacienti au acces la servicii farmaceutice dar si la o gama variata de produse si servicii.

Eugen Banciu, Presedintele Grupului DONA a declarat: „Am inceput cu o farmacie si astazi lantul de Farmacii DONA reuneste peste 300 de unitati. Prezenti timp de 25 de ani pe o piata marcata de incertitudini si plina de provocari, am demonstrat ca DONA este o constructie de business solida, bine organizata, optimizata din punct de vedere operational, cu know how consistent, instrumente si proceduri de lucru eficiente, care asigura baza pentru o dezvoltare sanatoasa si sustinuta, pe termen lung”.

Una dintre cele mai vechi companii de pe piata locala de retail farmaceutic din Romania, DONA a demarat In 2014 un proces amplu de redecorare si reamenajare a unitatilor. Noul concept de design DONA pune in prim plan pacientul, faciliteaza o comunicare mai apropiata cu farmacistii si ofera mai mult confort si intimitate prin reorganizarea spatiilor de expunere.

O alta schimbare strategica majora a avut loc anul trecut atunci cand lantul farmaceutic a anuntat ca va continua planurile de extindere prin intermediul unui sistem de franciza. In prezent, 16 farmacii partenere in sistemul de franciza isi desfasoara activitatea sub umbrela DONA.

Cu ocazia aniversarii, Farmacia DONA a lansat campania “Sarbatorim 25 de ani DONA” prin care ii invita pe pacienti sa sarbatoreasca alaturi de companie acest moment de referinta. Campania se va derula pana pe 26 noiembrie, in toate Farmaciile DONA, iar pacientii care achizitioneaza produse vor putea castiga zeci de mii de premii acordate pe loc sau prin tragere la sorti.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reteaua de Farmacii DONA aniverseaza 25 de ani de la infiintare