Lectură de un minut

30 Oct 2017 - Știri și Noutăți

Reteaua Carrefour Market ajunge la 219 unitati dupa deschiderea unui magazin in Timisoara

Abonează-te pe  

Saptamana trecuta, Carrefour a deschis un nou supermarket in Timisoara. Reteaua ajunge astfel la 219 magazine deschise in acest format, in Romania.

 

 

 

Modelul Carrefour Market este axat pe o gama de aproximativ 5000 de produse, in oferta fiind incluse mai mult de 1000 de articole marca proprie care sunt cu 20% mai ieftine decat cele nationale.

Sortimentatia pusa la dispozitie pentru clienti include lactate, branzeturi, macelarie, bacanie, panificatie, legume, fructe, produse bio, internationale, dietetice, de cofetarie si de patiserie.

Noul magazin Carrefour Market este deschis in Timisoara, la adresa Str. Mures, nr. 188-190 (fosta Str.Mures, nr.186 – colt cu str. Debusy). Are o suprafata de 505 metri patrati si programul de functionare este luni-sambata 08-22 si duminica 08-20.

La nivel national grupul Carrefour are 305 magazine: 32 hipermarketuri, 204 magazine Market, 16 magazine Express Orange, 43 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact si un magazin online.

Sursa foto facebook Carrefour Romania

Citeste si:
Carrefour România, Fundația Carrefour din Franța și Fundația WorldSkills România introduc un curs despre gastronomia sustenabilă, în școli
Carrefour România, Fundația Carrefour din Franța și Fundația WorldSkills România introduc un curs despre gastronomia sustenabilă, în școli
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reteaua Carrefour Market ajunge la 219 unitati dupa deschiderea unui magazin in Timisoara