Lectură de 2 minute

14 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Retalierul online DeeZee include Buy Now Pay Later prin PayPo

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Magazinul online de îmbrăcăminte și încălțăminte de damă DeeZee integrează metoda de plată Buy Now Pay Later, oferită de instituția financiară PayPo, alăturându-se astfel unui număr din ce în ce mai mare de retaileri online care mizează pe acest instrument financiar pentru creșterea vânzărilor.

Sursa foto: Pay Po/ DeeZee

Metoda de plată alternativă PayPo (cumperi acum, plătești mai târziu) este deja disponibilă pentru mai multe magazine online din România, cărora li se alătură Deezee.eu/ro. Această metodă de plată le oferă cumpărătorilor online o perioadă de 30 de zile în care pot face plata, fără costuri suplimentare. În acest timp, clienții decid dacă păstrează produsele (și apoi fac plata către PayPo) sau dacă fac retur (caz în care fondurile aferente nu vor fi blocate).

Metoda de plată BNPL este considerată metoda de plată preferată printre Millennials și Generația Z, având în vedere flexibilitatea dorită în cumpărăturile online, pe care băncile se străduiesc să o ofere. În același timp, comercianții trebuie să se pregătească pentru o economie digitală globală din ce în ce mai complexă, în care consumatorii cunoscători de tehnologie au opțiuni de plată variate.

Prin implementarea unor soluții de tip BNPL cum este PayPo comercianții își pot crește rata de conversie și vânzările, dar și câștiga noi clienți.

O experiență pozitivă de cumpărare este esențială pentru păstrarea clienților, astfel ca o metodă de plată avantajoasă înseamnă finalizarea comenzile mai ușor și clienți care vor reveni mai des. Așadar, suntem încântați să anunțăm integrarea cu DeeZee, unul dintre marii utilizatori ai acestei soluții alternative de plată a sectorului fashion.

Raul Duma, General Manager PayPo Romania

Fondată în 2016 de către Radoslaw Nawrocki (Founder & CEO PayPo), compania PayPo este leader de piață în Polonia, deținând o cotă de piață de peste 80%. Modalitatea de plată PayPo este deja folosită de peste 25000 de magazine online, cu peste 1.000.000 de conturi active de clienți care vor să cumpere acum și să plătească mai târziu.

DeeZee este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine online de îmbrăcăminte și încălţăminte din Polonia, ce face parte din grupul CCC, liderul pieței de retail de încălțăminte din regiunea CEE și unul dintre cei mai mari producători de pantofi din Europa. CCC are peste 1200 de magazine în 23 de țări și 50 de platforme mobile, în Europa și în alte părți ale lumii.

Citeste si:
Analiză Truda: Creșteri în ecommerce-ul românesc, în 2023. Ce produse de lux au cumpărat românii 
Analiză Truda: Creșteri în ecommerce-ul românesc, în 2023. Ce produse de lux au cumpărat românii 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retalierul online DeeZee include Buy Now Pay Later prin PayPo