Lectură de 2 minute

26 Mai 2021 - Știri și Noutăți

retailTalks: Digitalizarea în retailul din 2021 - trenduri în piață și aplicații pentru comercianți

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Webinarul retailTalks „Digitalizarea în retailul din 2021”, care are loc marți, 15 iunie, pune accent pe cât de importantă este digitalizarea în retail, un sector care s-a transformat puternic în pandemie și a migrat din ce în ce mai mult în online. Aflăm de la invitații noștri cele mai recente date din piața IT&C, electronice și electrocasnice, care sunt cele mai utile instrumente și aplicații pentru comercianți în anul 2021, dar și ce urmează după pandemie.

Retail.ro continuă în 2021 seria retailTalks, webinarii online cu profesioniști din industrie, unde discutăm despre cele mai mari provocări în domeniile retail, FMCG, eCommerce și unde dezbatem strategii, soluții și recomandări care se pot dovedi câștigătoare în noua eră a retailului.

Te poți înscrie gratuit la webinarul retailTalks: Digitalizarea în retailul din 2021 AICI.

Subiectele ediției dedicate digitalizării

Retailerii ne vor spune care au fost schimbările făcute în anul ce a trecut, care sunt direcțiile de business de anul acesta și ce investiții trebuie făcute pentru a ține pasul cu tehnologia avansată. În plus, vom discuta cu furnizorii de tehnologie despre soluțiile care ajută retailerii să își păstreze clienții și instrumentele create pentru prognozarea vânzărilor și monitorizarea competiției.

Vom afla care sunt cele mai importante trenduri în digitalizarea retailului și pe ce mizează marile companii: propria platformă de comerț online, cu magazin online și marketplace, case de marcat self check-out, servicii self-scan și plată în aplicațiile proprii, panouri digitale pentru informare, etichete digitale sau scanarea codurilor QR în magazine pentru date suplimentare?

Studiu despre piața IT&C

Informațiile din piața de IT&C vor fi prezentate de MKOR Consulting, agenția de Market Opportunity Research. Datele colectate pe trei luni, pe eșantioane reprezentative național, vor prezenta obiceiuri de consum, frecvența de cumpărare și bugete alocate pentru cumpărăturile online și offline, mediul de achiziție (online, offline, multichannel) și locurile preferate pentru realizarea cumpărăturilor, dar și categoriile de produse achiziționate.

În plus, vom afla și care sunt obiceiurile de retur ale românilor în privința produselor cumpărate din magazine online / offline și factorii care determină returnarea produselor în industrie, dar și cum se realizează interacțiunea cu tehnologiile digitale și care este rolul experiențelor digitale în loializarea consumatorilor.

Speakerii retailTalks: Digitalizarea în retailul din 2021

Cele mai noi insight-uri din piață vor fi prezentate de participanții la dezbaterea de marți, 15 iunie:

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
  • Edvin Abdulachim, Commercial Director Altex
  • Marian Sîmpetru, Managing Partner eSolutions
  • Corina Cimpoca, Marketing Consultant & Founder MKOR Consulting

Evenimentul organizat de Retail.ro se desfășoară în cadrul platformei lansate anul trecut, IC Events, care acoperă toate interacțiunile pe care obișnuiam să le avem la conferințele offline, de la networking cu speakerii și participanții, schimburi de cărți de vizită și până la vizionarea standurilor în zona expo.

Evenimentul are loc marți, de la ora 11.00, iar înscrierea se realizează aici.

retailTalks: Digitalizarea în retailul din 2021 este un eveniment retail.ro organizat cu sprijinul Altex România și eSolutions.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  retailTalks: Digitalizarea în retailul din 2021 - trenduri în piață și aplicații pentru comercianți