Lectură de un minut

10 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Retailerul român de îmbrăcăminte Grid deschide un nou magazin în Brașov

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Retailerul român de pantofi sport și articole de modă stradală GRID a deschis magazinul cu numărul 14 din țară, în incinta mallului Coresi din Brașov. Brandul cu 100% capital românesc pune la dispoziția iubitorilor de articole urbane și streetwear o gamă diversificată de articole vestimentare și sneakerși de la branduri de renume internațional, precum: Nike, Puma, Emporio Armani și multe altele.

Investiția a implicat costurile necesare amenajării spațiului, dar și achiziționării stocului de produse afișat în magazin, suma totală ridicându-se la nu mai puțin de 180.000 de euro. Noua locație GRID, situată în Coresi Shopping Resort din Brașov, are o suprafață de 100 de metri pătrațu și urmează un design minimalist.

„În 2022, ne propunem să inaugurăm cel puțin alte două locații GRID, în regiuni cheie ale țării, pentru a fi mai aproape de toți clienții noștri. Îi așteptăm pe brașoveni cu o mulțime de articole vestimentare, dar și cu cele mai fresh modele de pantofi sport, lansate de branduri cunoscute la nivel global”, a declarat co-ownerul Nicolae Popa.

Brandul GRID este pe piață din 2018, iar până în prezent are deschise 14 magazine la nivel național în orașele: Pitești, Craiova, Galați, Bacău, Târgu Jiu, Timișoara, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Târgu Mureș, București, Ploiești, Iași și Brașov, dar și o locație deschisă în Sofia, Bulgaria. Articolele streetwear comercializate se regăsesc și pe website-ul oficial: www.grid-sport.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul român de îmbrăcăminte Grid deschide un nou magazin în Brașov