Lectură de un minut

22 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Retailerul român care a ajuns să deschidă 6 hypermarketuri în 6 luni. În ce orașe se află magazinele 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

noi hypermarket, o afacere cu capital 100% românesc, a anunțat recent o nouă inaugurare. Primul hypermarket noi a fost deschis anul trecut, la Galați, în luna octombrie. În prezent, retailerul a ajuns la cifra de șase magazine, ultimul fiind deschis în Roșiorii de vede. 

 

Sursa foto: Pixabay

,,Parcă mai ieri era 16 octombrie 2023 când am anunțat deschiderea primului nostru magazin NOI Market din Galați. Astăzi, șase luni mai târziu, anunțam cu bucurie deschiderea celui de al șaselea magazin NOI Market în Roșiorii de Vede. Cu fiecare zi mai aproape de tine’’ , a spus reprezentanta magazinului românesc.

DECENU NOI RETAIL SRL, deține în total 7 magazine, dintre care unul la ieșirea din București, în Doraly Expo Market, Pavilion P9. Alte magazine au fost deschise și în Buzău, Ploiești sau Alexandria, majoritatea fiind situate în partea de sud-est a țării, iar cel mai nou magazin s-a deschis la Roșiorii de Vede.

Așa cum s-au autodenumit chiar ei, magazinul magazinelor este un cash&carry cu o diversitate de produse disponibile, de la produsele de menaj, îngrijire personală, detergenți, produse de curățenie și multe altele.

Retailerul comercializează și produse de sezon (decorațiuni de Crăciun sau de Paște, produse pentru piscină, etc), alimente de bază, conserve, dulciuri, răcoritoare și chiar și băuturi alcoolice.

„Suntem cel mai mare Cash and Carry românesc, motiv pentru care vei găsi mereu oferte personalizate, bazate pe nevoile afacerii tale’’, se arată pe site-ul companiei.

Citeste si:
Kaufland a ajuns la pragul de 178 de magazine la nivel național. Unde va fi inaugurată noua unitate 
Kaufland a ajuns la pragul de 178 de magazine la nivel național. Unde va fi inaugurată noua unitate 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul român care a ajuns să deschidă 6 hypermarketuri în 6 luni. În ce orașe se află magazinele