Lectură de un minut

12 Aug 2016 - Știri și Noutăți

Retailerul de bricolaj Praktiker a lansat magazinul online pentru cumparaturi

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai mari retaileri de bricolaj, Praktiker a lansat magazinul online, la cateva luni dupa ce compania promova platforma virtuala pentru cumparaturi, odata cu aniversarea a 14 ani de activitate in Romania. Pe platforma virtuala sunt disponibile 8000 de produse pentru comanda, din cele 40.000 din magazine.

 

 

 

 

Praktiker urmareste ca pana la finalul anului sa fie disponibile pe platforma online Praktiker listate 20.000 de produse. In prezent se comercializeaza virtual doar 20% din totalul disponibil in cele 27 de locatii detinute de retailer.

Conform wall-street.ro, singurul impediment pe care cumparatorii o vor intampina va fi transportul marfurilor de mari dimensiuni si greutate, astfel existand riscul aparitiei unor probleme in timpul manipularii produselor. Reprezentantii Praktiker au completat. „Materialele de constructii grele ar putea intra in partea a doua a anului. Momentan, adezivii nu sunt disponibili pentru livrarile online si nici gama de vopsele mai grele de 750 ml. (...) In momentul de fata parchetul se poate cumpara online, precum si mobilierul de casa.”

Preturile pentru produsele comercializate online sunt aceleasi cu cele din locatiile Praktiker. Livrarea se face la nivel national, costurile de transport fiind calculate in functie de greutatea articolelor comandate. Retailerul va implementa pe platforma mai multe optiuni, printre care si 'click & pick', pentru ca produsele sa poata fi rezervate si ridicate direct din unitatea dorita.

praktiker-online

Lansarea platformei de vanzari online si totodata comunicarea omnichannel sunt unele dintre principalele obiective de business ale companiei Praktiker Romania pentru anul 2016. Magazinul online www.praktiker.ro este pus la dispozitia clientilor inca din luna aprilie, dar il deschidem oficial acum, cu ocazia aniversarii. In acest mod le oferim tuturor clientilor posibilitatea sa se bucure de ofertele si premiile campaniei aniversare «Premii pe loc pentru toti clientii» inclusiv in mediul online si sa aiba parte de aceasta experienta omnichannel“, a declarat Isabelle Pleska, Director General Praktiker Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul de bricolaj Praktiker a lansat magazinul online pentru cumparaturi