Lectură de 3 minute

02 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Retailerul polonez de fashion Sinsay deschide două noi magazine în unitățile comerciale Family Market din Iași

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Retailerul polonez de fashion & home Sinsay deschide două locații la Iași, cele două unități având suprafețe de aproximativ 1.000 metri pătrați fiecare. Ambele proiecte Family Market sunt în curs de dezvoltare și vor fi inaugurate în al doilea trimestru din 2022. Oferta retailerului internațional include îmbrăcăminte și accesorii pentru copii, femei și bărbați, precum și articole pentru casă și produse de înfrumusețare.

„Suntem încântați să anunțăm retailerii pe care îi aducem în mijlocul comunităților prin proiectele Family Market. Parteneriatul cu Sinsay, parte a grupului de fashion LPP din Polonia, este o premieră pentru Iași, un brand care suntem convinși că va fi primit foarte bine de publicul local. Cele două proiecte pe care le construim în comuna Miroslava și în cartierul Bucium sunt formate care au captat interesul unor mari retaileri, care vor completa mixul personalizat de servicii și produse oferit de antreprenori și producători locali. LPP este partenerul IULIUS cu un alt brand și în ansamblul mixed-use Palas Iași și ne bucură să îi fim alături în procesul de dezvoltare pe piața din România”, a spus Oana Diaconescu, head of leasing Iulius.

„Suntem deosebit de bucuroși să extindem parteneriatul cu grupul IULIUS prin cele două noi locații Sinsay pe care le vom deschide anul viitor. După foarte multe cereri primite, este o plăcere să anunțăm deschiderea celui mai nou concept Sinsay la Iași și să fim astfel mai aproape de clienții noștri din această zonă. Credem în shoppingul de proximitate și considerăm că Family Market este un concept în care Sinsay poate să completeze mixul de produse și servicii oferite pentru a crea o destinație pentru locuitorii din jur”, a declarat Simona Filip, leasing manager LPP.

Family Market este cel mai nou concept de retail lansat de compania IULIUS, primele două proiecte construindu-se în prezent în două zone rezidențiale în dezvoltare din Iași (comuna Miroslava și cartierul Bucium). Proiectele au suprafețe de retail de aproximativ 6.000 mp închiriabili fiecare și reprezintă o investiție totală de peste 17 milioane de euro.

Ambele Family Market integrează un supermarket Auchan și un mix personalizat de servicii, asigurat preponderent de producători și antreprenori locali, care include de la băcănie, farmacie, librărie, spălătorie, mobile service, florărie, pet shop, coafor, până la produse pentru casă și fashion.

Sinsay este cel mai recent brand adăugat în portofoliul grupului polonez LPP, fiind lansat în 2013. În esență, Sinsay a fost gândit ca un brand dedicat adolescentelor, însă odată cu nouă strategie de dezvoltare, colecția brandului a fost completată pentru a răspunde nevoilor întregii familii.

Sinsay a deschis recent încă șase magazine, ajungând la 41 de magazine în România, față de cele 25 existente la sfârșitul anului trecut. LPP are până în prezent 94 de magazine în România ale celor cinci branduri din portofoliu.

Grupul LPP din Polonia administrează cinci mărci - Reserved, Cropp, House, Mohito şi Sinsay - şi o reţea totală de peste 1.700 de magazine în 25 de ţări şi peste 24.000 de angajaţi în Europa, Asia şi Africa.

Citeste si:
Concerte rock în Promenada Mall: ce trupe vin și care este programul concertelor
Concerte rock în Promenada Mall: ce trupe vin și care este programul concertelor

Compania a fost înfiinţată în anul 1991 în Gdansk, Polonia, numele actual LPP fiind un acronim după numele fondatorilor (Lubianiec, Piechocki & Partners). Astăzi, grupul este prezent şi în Germania şi în Marea Britanie, pe celebra strada Oxford Street din Londra și în cel mai mare mall din lume, Dubai Mall.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul polonez de fashion Sinsay deschide două noi magazine în unitățile comerciale Family Market din Iași