Lectură de un minut

23 Jun 2017 - Știri și Noutăți

Producatorul Pinum de usi, ferestre si parchet a deschis cel mai mare showroom din Europa de Est, in Romania

Abonează-te pe  

Producatorul de usi, ferestre si parchet, Pinum Doors & Windows, sarbatoreste 25 de ani prin deschiderea unui showroom de 1000 de mp in Romania, cel mai mare din Europa de Est. Investitia ajunge la 400.000 de euro.

Pinum isi incepe povestea in 1981 cand se facea un parteneriat intre compania Nusco Porte si o fabrica de mobila din Pipera, urmand ca in 1992 sa se infiinteze Pinum Productie. Compania a preluat din 2002 zona de productie din Pipera.

Unitatea este localizata la adresa sos. Pipera, nr. 48 si adaposteste produse din gama premium pentru marci italiene, exclusive pe piata din Romania.

Wall-street.ro il citeaza pe Francesco Curcio, director executiv in cadrul Pinum Doors & Windows: “Mizam pe un plus de 15% in afaceri, evolutie prognozata ca urmare a extinderii activitatii la nivel local, prin deschiderea unei noi linii de productie de solutii PVC, extinderea retelei de distributie, a showroom-ului din zona Pipera, cat mai ales a accesarii de noi piete, cea mai mare provocare fiind cea a Statelor Unite”. Declaratia a fost facuta in cadrul evenimentului organizat cu ocazia implinirii a 25 de ani de prezenta a companiei in tara.

Gama de produse Pinum include mai mult de 500 de modele de usi, ferestre si parchet accesibilie atat proiectelor de tipul Prima Casa, cat si constructiilor de lux. Retailerul mizeaza pe o crestere de 15% in afacere. Pronosticurile sunt bazate pe extinderea showroom-ului din Pipera, dar si pe noile contracte de export care vizeaza extinderea pe piata europeana.

Sursa foto: facebook.com

Citeste si:
REHAU continuă construcția hub-ului de la Sibiu. Când ar urma să fie inaugurat
REHAU continuă construcția hub-ului de la Sibiu. Când ar urma să fie inaugurat

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producatorul Pinum de usi, ferestre si parchet a deschis cel mai mare showroom din Europa de Est, in Romania