Lectură de 2 minute

14 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Retailerul GRID continuă extinderea și deschide al 9-lea magazin în Târgu Mureș

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Retailerul GRID a inaugurat cel de-al 9-lea magazin în Shopping City din Târgu MureÈ™. PasionaÈ›ii de streetstyle au la dispoziÈ›ie aici o gamă variată de produse de la branduri internaÈ›ionale precum Nike, Puma, adidas, Jordan È™i multe altele.

ClienÈ›ii noului magazin vor găsi sute de articole de îmbrăcăminte È™i încălțăminte cu design care se potriveÈ™te stilurilor avangardist, retro sau clasic.

Fii alături de noi la retailArena 2020 - RetailAboveCorona: Retailing in times of crisis pe 27 È™i 28 octombrie pentru a afla ultimele trenduri din industria de retail È™i eCommerce. Te poÈ›i înscrie gratuit AICI.

"Considerăm că deschiderea unui nou magazin este un pas extrem de important pentru a fi cât mai aproape de iubitorii produselor de streetwear. Numărul comenzilor din această parte a țării este destul de ridicat, aÈ™adar, am ales să le oferim clienÈ›ilor din Târgu MureÈ™ ocazia de a proba produsele noastre înainte de a le achiziÈ›iona. Cu toate că acestea pot fi comandate cu uÈ™urință de pe site-ul nostru, www.grid-sport.ro, am observat, de-a lungul anilor, că pentru mulÈ›i clienÈ›i este mai importantă experienÈ›a de shopping dintr-un magazin fizic, întrucât se simt mai confortabil să vadă È™i să încerce produsele", a declarat Nicolae Popa, owner GRID.

SuprafaÈ›a utilă a noi locaÈ›ii este de 73 metri pătraÈ›i, iar investiÈ›ia a fost de aproximativ 230.000 de euro, incluzând amenajarea spaÈ›iului È™i costul produselor.

În total, anul acesta, investiÈ›ia pentru expansiunea reÈ›elei de magazine GRID a fost de aproximativ 500.000 de euro, iar planurile de extindere nu se vor opri aici.

Brandul GRID este pe piață din 2018, iar până în prezent are deschise 9 magazine în oraÈ™ele PiteÈ™ti, Craiova, GalaÈ›i, Bacău, Târgu Jiu, TimiÈ™oara, Sibiu, Râmnicu Vâlcea È™i Târgu MureÈ™.

Citeste si:
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Retailerul GRID continuă extinderea È™i deschide al 9-lea magazin în Târgu MureÈ™