Lectură de 2 minute

20 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Retailerul german TEDi, care vinde și produse la un euro, a ajuns la 14 magazine în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Retailerul german TEDi, care vinde și produse la un euro, a ajuns la 14 magazine în România, cel mai recent inaugurat fiind cel din Suceava. 

Sursa foto: Cristian Pușcoi/ Linked In

Inaugurat pe 14 aprilie, magazinul TEDi din Suceava se află în cadrul Egros Shopping, pe Calea Unirii, 27 D.

”De astăzi, întreaga paletă de produse TEDi este disponibilă și locuitorilor din Suceava”, a scris Cristian Pușcoi, Head of Expansion & Construction la Tedi România, pe LinkedIn.

Pe 31 martie 2023, Tedi a mai deschis încă un magazin în România. Acesta se află în Câmpulung, în cadrul Centrului Comercial CUB. Acestuia i se adaugă magazinul din noul mall din Giurgiu, Giurgiu Shopping Park, marea deschidere fiind pe 30 martie.

Businessul german a atras atenția românilor, iar retailerul vrea să deschidă alte 20 de unități în țara noastră, în 2023, au răspuns reprezentanții Tedi, la solicitarea Retail.ro.

Citeste si:
Auchan atacă creșterea prețurilor cu un nou tip de magazin: retailerul a inaugurat hipermarketul ATAC Hiper Discount
Auchan atacă creșterea prețurilor cu un nou tip de magazin: retailerul a inaugurat hipermarketul ATAC Hiper Discount

Cel de-al zecelea magazin Tedi din România a fost deschis în ianuarie 2023, în Oradea, retailerul având, în prezent, unități în Timișoara, Turda, Câmpina, Voluntari, Moreni și București.

”Ne adaptăm continuu la piața din România. În noul an fiscal, ne-am propus să deschidem alte 20 de magazine Tedi în țară”, au răspuns reprezentanții Tedi.

Tedi este un retailer non-alimentar înființat în Dortmund, Germania, în anul 2004, care vinde și produse la un euro. În prezent, compania are peste 2.750 de sucursale în toată Europa și aproximativ 26.000 de angajați în 11 țări (România, Austria, Croația, Cehia, Spania, Italia, Polonia, Slovacia, Slovenia, Marea Britanie și Germania). Cea mai recentă piață unde a intrat este cea din Republica Cehă, în 2020. În 2014 a început modernizarea treptată a sucursalelor sale și a ajuns la peste 2.550 de unități remodelate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul german TEDi, care vinde și produse la un euro, a ajuns la 14 magazine în România