Lectură de un minut

23 Feb 2015 - Știri și Noutăți

Retailerul de parfumuri Sole a ajuns de la 0 la 8 milioane de euro intr-un an!

Abonează-te pe  

Retailerul de parfumuri Sole, lansat in urma cu un an, a generat afaceri de 8 milioane de euro si se afla pe profit dupa primele 12 luni pe piata, noteaza cei de la Wall-Street.ro.

Sole vinde parfumuri, genti de lux sau ochelari de soare a fost lansat de sotii Tudor si Angela Tiboc. Dupa ce cateva luni a activat exclusiv online, compania a deschis un stand in Mall Baneasa, un magazin in Nuremberg, Germania si, luna aceasta, un magazin in Iulius Mall din Cluj-Napoca.
Compania a generat intr-un an 8 milioane de euro cifra de afaceri, atat din retail cat si din distributie, spune Tudor Tiboc. “Volumele de vanzari la parfumuri sunt destul de mici, asa ca noi am profitat de acest fapt si am intrat puternic, inca din start, pe segmentul de distributie catre alte magazine din tara - Douglas sau Sephora. Acestea, ca majoritatea brandurilor mari, au target de vanzari si noi le ajutam, prin livrarea de produse, sa le atinga”, spune Tiboc.

Fara indoiala mare parte din cifra de afaceri vine si ca urmare a parteneriatului Sole cu gigantul Amazon.com, cel mai mare retailer la nivel global. Practic, sotii Tiboc, care detin si business-ul mult mai batran QuickMobile, continua parteneriatul brandului de produse electroIT cu Amazon si l-au translatat in domeniul parfumurilor. Prin Amazon sunt livrate produse Sole si QuickMobile in cinci tari - Germania, Franta, Marea Britanie, Spania si Italia.

Citeste tot articolul pe: Wall-Street.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul de parfumuri Sole a ajuns de la 0 la 8 milioane de euro intr-un an!