Lectură de 2 minute

03 Jun 2020 - Știri și Noutăți

Retailerul de mobilă Scandinavian Design House își deschide magazin online

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Scandinavian Design House, retailer de mobilier și accesorii premium în stil scandinav, lansează noua platformă de shopping online: sdhouse.ro. Noul magazin online reunește în prezent, într-o singură destinație, peste 10.000 de produse de mobilier, accesorii, decorațiuni și finisaje aparținând brandurilor Vox, Innovation Living, Cane-Line, Cinas, Frandsen, Flexa, Djeco, Pinio, Lifetime sau Sirius.

Noua platformă online vine în întâmpinarea pasionaţilor de design interior scandinav, modern și urban, şi a celor care sunt în căutarea unor piese de mobilier şi accesorii premium. Mai mult, în cadrul platformei online, clienții pot opta nu doar pentru achiziționarea de produse, ci și de servicii, precum cele de deisgn interior, de montaj pentru mobilier, perdele, draperii, tapet, pereți decorativi și parchet, serviciul de măsurători și service post garanție.

Scandinavian Design House are o experință de peste 15 ani pe piață, cu peste un milion de piese de mobilier montate și peste 5 milioane de ore de montaj până în prezent.

Sdhouse.ro se adresează de asemenea și persoanelor indecise și care nu știu încă către ce să se orienteze, punând la dispoziție o secțiune de camere inspiraționale, putând astfel descoperi diverse amenajări pentru living, dining, dormitoare matrimoniale sau pentru copii, terasă și grădină, dar și pentru zona de business – hoteluri, restaurante, cafenele și spații de birouri.

Inspirația poate veni de asemenea și răsfoind numeroasele cataloage ale tuturor furnizorilor, puse la dispoziție tot pe această platformă online, sau vizitând tururile virtuale ale cele patru magazine Scandinavian Design House, aflate la secțiunea “tur virtual”.

Pe lângă magazinul online Scandinavian Design House deține și patru magazine fizice: BoConcept (Șos. București-Ploiești 44C, Sector 1, București – Galeriile Mobexpert Băneasa), Fleximo Băneasa (Șos. București-Ploiești 44C, Sector 1, București – Galeriile Mobexpert Băneasa), Fleximo Zăgazului (Str. Zăgazului nr. 21-25, One Herăstrău Plaza) și VOX (Swan Office and Technology Park, Șos. București-Nord nr. 15-25).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul de mobilă Scandinavian Design House își deschide magazin online