Lectură de 2 minute

14 Jul 2020 - Știri și Noutăți

Retailerul de mobilă Mobilier1.ro a închiriat 2.000 metri pătrați în parcul industrial Urbano Parks

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Retailerul european de mobilier Mobilier1.ro a semnat un contract de închiriere pentru 2.000 m2 în parcul industrial Urbano Park, din zona Florești – Gilău. Noul spațiu închiriat este de 3 ori mai mare decât cel utilizat până acum și este gândit să le asigure necesarul pentru următorii 3 ani, conform estimărilor lor de creștere. 

MOBILIER1.RO face parte din grupul FURNITURE1.EU, retailer online de mobilier și accesorii, cu peste 10 ani experiență pe piața europeană. Creșterea businessului din ultima perioada i-a determinat sa facă pasul spre spații mai mari, în care să poată avea toate condițiile de a procesa comenzile în termenele agreate cu cumpărătorii, asigurând totodată atât securitatea resursei umane cât și a mărfurilor. Spațiul din Urbano Parks este al 4-lea închiriat de companie, după depozitele din Bacău, Timișoara și București.

„În actualul context, nevoia de spații industriale clasă A nu a scăzut, ci dimpotrivă, au devenit tot mai relevante și evidente nevoile unor spații în care să existe fluxuri bine definite și o siguranță crescută a mărfii și a oamenilor. Suntem încrezători că, datorită andocărilor, a porții de acces în hală și a formei spațiului, depozitul nou în care au intrat partenerii noștri de la Mobilier1.ro le poate crește cu peste 25% capacitatea de procesare a produselor sau comenzilor fără a face noi angajări, prin reducerea semnificativă a timpului de procesare a produselor: din camion în depozit și din depozit în vehiculele de distribuție”, a declarat Daniel Paraschiv, co-fondator Urbano Parks.

Parcul logistic Urbano Parks oferă soluții tehnologice de top, implementate cu materiale care reduc semnificativ impactul asupra mediului înconjurător. Încadrat în clasa A, spațiul are avantajul de a le oferi viitorilor chiriași optimizări ale resursei umane, financiare și de timp, în toate activitățile desfășurate, prin: costul scăzut cu utilitățile, datorită eficienței energetice, capacitatea de a opera volume mai mari de marfă, cu oameni mai puțini, odată cu modul în care e organizat spațiul și depozitarea pe verticală, care eficientizează traseul operațiunilor, de la camion la raft și de la raft la camion.

Cei 8.500 m2 construiți vor acomoda spații de birouri, tehnice și sanitare, cu o valoare estimată a investiției, pentru întregul proiect, de 14 milioane de euro. Depozitul logistic este situat în zona Florești – Gilău, cu acces direct la DN1, lângă nodul Gilău al Autostrăzii Transilvania (A3) și la 15 km distanță de Aeroportul Internațional Avram Iancu. Parcul industrial logistic Urbano Cluj Vest (UCV) va avea o suprafață construită de 24.500 m2 și 5 ha suprafață totală. Spațiile parcului industrial variază între 1.150 m2 și 7.488 m2 și au disponibile fiecare atât dock-uri, cât și câte un drive-in. În plus, există opțiunea ca dezvoltatorul să finanțeze personalizările sau dotările suplimentare față de nivelul de specificație tehnică standard, cu amortizare în perioada contractuală de închiriere.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul de mobilă Mobilier1.ro a închiriat 2.000 metri pătrați în parcul industrial Urbano Parks