Lectură de un minut

28 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Retailerul de mobilă ACAJU anunță reduceri de până la 70%

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

ACAJU și-a început călătoria în industria românească de mobilă în urmă cu 17 ani. „ACAJU s-a dezvoltat accelerat în ultimii 8 ani, cifra de afaceri crescând cu 800%, de la 4.132.850 lei în 2014, la 33.142.744 lei în 2022.” a declarat Iulian Acatrinei, director general Acaju.  

 

Sursa foto: Acaju

Reduceri aniversare de până la 70%, expediere în 24 de ore și retur gratuit

ACAJU vine periodic cu oferte și reduceri substanțiale de prețuri, astfel, retailerul de mobilă listează colecții noi în fiecare lună, ultimele noutăți de la parteneri ajungând în timp real în magazinele ACAJU.

Așadar, cu ocazia aniversării a 17 ani de existentă, clienții beneficiază timp de 2 luni, în iunie și iulie, de reduceri între 17 și 70% la mii de produse, împreună cu pachetul de servicii SAFE PACK: expediere în 24 de ore, plătești când primești, retur gratuit până în 14 zile de la primire, precum și banii înapoi a doua zi de la primirea returului.

„Un diferențiator important este capacitatea noastră de a expedia produsele din Centrul Logistic chiar în aceeași zi în care sunt comandate de către clienți. Centrul Logistic Național ACAJU în care majoritatea activităților sunt digitalizate permite colectarea articolelor comandate în mai puțin de o oră de la comandă. Promisiunea noastră este expedierea din depozite în 24 de ore, adăugându-se apoi timpii de transport, în funcție de destinație.” spune Iulian Acatrinei.

Acaju a intrat pe piața de e-Commerce din România în urmă cu 15 ani. Gama include peste 10.000 de produse, iar magazinul are colaborări cu principalii furnizori de mobilă și canapele din România si Uniunea Europeană.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul de mobilă ACAJU anunță reduceri de până la 70%