Lectură de un minut

25 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Retailerul de încălțăminte și accesorii CCC România deschide primul magazin din 2022, la Colosseum Mall

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Retailerul de încălțăminte și accesorii CCC România deschide, la Colosseum Mall, din București, primul magazin de anul acesta, ajungând la 81 de unități în România, după ce, în ultimele luni ale anului anterior a adăugat în rețea două noi locații, în Bârlad Value Centre, pe 30 noiembrie și în Focșani Funshop Retail Park, pe 17 decembrie.

În perioada 24 – 27 martie, clienții magazinului CCC din Colosseum Mall au 15% reducere la toate produsele la preț întreg, iar membrii clubului CCC au 20% reducere pentru produsele la preț întreg.

Noul magazin se întinde pe o suprafață de aproximativ 800 de metri pătrați și are inclus în sortimentul de marfă peste 33.000 de produse pentru întreaga familie – încălțăminte, genți și alte accesorii.

CCC, retailerul polonez de încălțăminte și accesorii, a intrat pe piața din România în 2012 prin intermediul unui francizor, iar după 6 ani compania mamă a decis să cumpere toate magazinele existente la momentul achiziției, în aprilie 2018. În același timp, brandul polonez a demarat în România o campanie de extindere și de modernizare a rețelei de magazine. Cel mai mare magazin CCC al rețelei din România, este cel din Sibiu Shopping City, cu o suprafață totală de peste 1.200 m2.

În martie 2020, CCC a lansat magazinul online, dar și clubul CCC într-o nouă versiune, pe 1 iunie 2021. CCC are aproape 1.000 de magazine în 29 de țări.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul de încălțăminte și accesorii CCC România deschide primul magazin din 2022, la Colosseum Mall