Lectură de 2 minute

01 Mar 2019 - Știri și Noutăți

kik, retailerul de imbracaminte la pret redus din Germania, KiK, deschide primul magazin din Capitala

Abonează-te pe  

KiK, cel mai popular retailer de imbracaminte la pret redus din Germania, a inaugurat cel de-al 14-lea magazin al retelei din Romania, in Capitala, in centrul comercial Bucur Retail Park din Bucuresti, bulevardul Timisoarei, nr. 56.

Cu o suprafata construita de 630 metri patrati, primul magazin KiK din Bucuresti isi deschide portile in prima zi de primavara, 1 martie, de la ora 09:00.

Clientii care vor vizita magazinul in ziua deschiderii, dar si pe 2 martie, vor beneficia de 10% reducere la toate produsele si se vor bucura de atmosfera energica, de faimoasa mascota KiK, ruleta norocoasa cu multe premii, dar si de numeroase surprize pentru cei mici.

Pe 2 martie, de la ora 11:00, toti clientii sunt invitati sa afle de la Gabi Ralea, blogger de bricolaj si decor, specialist in reamenajari interioare, cum sa redecoreze casa dupa lunile de iarna si sa creeze un decor fresh cu buget redus.

Ne bucuram sa aducem primavara cu primul magazin KiK din Bucuresti, dar nu ne oprim aici. Vor urma alte doua deschideri, tot in capitala, in perioada imediat urmatoare. Anul 2018 a fost un an bun, cu multe planuri, provocari si obiective. Piata de discount retail din Romania s-a dovedit a fi peste asteptarile noastre. Am fost incantati de faptul ca, inca de la lansare, magazinele noastre au fost luate cu asalt in toate orasele unde am ajuns. Fiecare magazin KiK ofera in spatii generoase produse foarte bune, la preturi avantajoase, ceea ce a atras numerosi consumatori romani, iubitori ai binei cunocute calitati germane. Chiar daca pare ca acest brand tinteste doar orasele medii si mici, compania este mai mult interesata de profilul cumparatorului decat de numarul de locuitori”, a afirmat Raluca Hartmann, directorul general al KiK Romania.

KiK este o destinatie pentru intreaga familie. In oferta magazinului sunt incluse numeroase categorii de produse:

  • imbracaminte pentru adulti si copii
  • incaltaminte
  • accesorii si produse suplimentare
  • cosmetice
  • jucarii
  • decoratiuni pentru petreceri
  • diverse produse din categoria home&deco

Pentru 2019, retailerul si-a propus sa continue expansiunea pe piata romaneasca, avand ca obiectiv sa adauge in portofoliu peste 30 de noi magazine in intreaga tara. Compania mizeaza pe increderea romanilor pentru produse de calitate germana si pe preturile imbatabile practicate. Orasele in care discounterul a ajuns deja anul trecut sunt: Oradea (2 magazine), Piatra Neamt, Botosani, Sighetu Marmatiei, Braila (2 magazine), Mioveni, Vaslui, Bistrita, Craiova, Ramnicu Valcea.

Citeste si:
Flanco Smart Discounter a deschis două noi magazine în mai puțin de o săptămână
Flanco Smart Discounter a deschis două noi magazine în mai puțin de o săptămână

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de moda din Germania, ce detine o retea vasta de magazine la nivel european. Oferta de produse a brandului este reprezentata in proportie de 70% de segmentul de textile, fiind completata de alte articole pentru casa precum cadouri, accesorii, decoratiuni, jucarii si articole de papetarie. In prezent, KiK opereaza aproape 3.500 de magazine in Europa.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  kik, retailerul de imbracaminte la pret redus din Germania, KiK, deschide primul magazin din Capitala