Lectură de un minut

27 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Retailerul de articole sportive Sportguru deschide un nou magazin în Plaza România

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Plaza România își completează portofoliul de retaileri cu SportGuru, un retailer de articole sportive, cu peste 11 ani de activitate. Magazinul are o suprafață de peste 750mp și reunește peste 100 de branduri, acoperind o gamă extinsă de produse dedicate sportivilor profesioniști și amatori.

Retailerul are articole pentru sporturi precum alergarea, ciclismul, alpinismul, schiul, natația, boxul, handbalul sau baschetul. Totodată, clienții magazinului beneficiază de service rapid de biciclete, precum și, în sezonul rece, de servicii de ceruire, ascuțire și recondiționare a schiurilor și a snowboardurilor.

Sportul cu care a început totul, alergarea, a adunat în noul magazin, deschis în Plaza România, peste 10 dintre cele mai consacrate branduri specializate din lume, cum ar fi Mizuno, Hoka, LaSportiva, Dynafit, Compresport, dar și branduri comerciale precum Nike, Adidas și ASICS. De asemenea, ciclismul este acoperit de brandul german GHOST, SportGuru fiind importator exclusiv al acestuia, dar și de mărcile Specialized, Cube și Cannondale, printre cele mai cunoscute în lume pe acest segment. Mai mult, toată gama Garmin, care include ceasuri multisport, cicliocomputere sau sisteme de navigație montană, este disponibilă în magazin.

Pe lângă noi retaileri, în Plaza România este o nouă galerie a artizanilor locali până la 1 noiembrie, udne pot fi găsite decorațiuni de Halloween, accesorii handmade, produse apicole sau dulciuri tradiționale de casă

Plaza România, centrul comercial lansat de Anchor Grup în 2004, a trecut printr-un proces de renovare și modernizare cu scopul de a revitaliza look-ul și funcționalitatea mall-ului. Ca urmare a renovărilor, compania a realizat prima conversie a unei zone de retail într-un spațiu de birouri, lansând Plaza România Offices.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul de articole sportive Sportguru deschide un nou magazin în Plaza România