Lectură de 2 minute

21 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Retailerul Contakt, specializat în accesorii și tehnologii mobile, deschide trei noi locații în Brașov

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Retailerul Contakt, specializat în distribuția de accesorii și tehnologii dedicate dispozitivelor mobile, anunță deschiderea a trei noi locații în municipiul Brașov, ajungând la un total de 7 unități active în oraș.

Astfel, în noul centru comercial AFI Brașov vor fi deschise o locație tip insulă sub brandul de retail Contakt și un magazin Hoco cu produse premium, cu acces zilnic în intervalul 10-22, iar în Carrefour Brașov, o locație Contakt de tip insulă, cu un program zilnic cuprins între 09-21.

Fii alături de noi la retailArena 2020 - RetailAboveCorona: Retailing in times of crisis pe 27 și 28 octombrie pentru a afla ultimele trenduri din retail & FMCG. Te poți înscrie gratuit AICI.

Servicii de personalizare husă pentru telefonul mobil

În cadrul noilor locații, clienții vor avea acces la categoriile de produse din portofoliul Contakt, de la huse și folii de protecție pentru dispozitivele mobile, până la produse de conectică și diverse gadget-uri sau wearables. Totodată, brașovenii au acces la noul serviciu de personalizare profesionistă a huselor pentru telefoane mobile în noua locație deschisă în Carrefour Brașov.

„Continuăm procesul de extindere a operațiunilor, în special în cele mai importante centre comerciale din marile orașe. În continuare, ne propunem să fim cât mai aproape de clienții noștri brașoveni și să rămânem prima lor opțiune atunci când se hotărăsc să-și achiziționeze fie un accesoriu pentru telefon sau alte device-uri compatibile cu acesta”, a declarat Cristian Gheran, General Manager Contakt.

În afara celor trei noi locații deschise luna aceasta, retailerul Contakt este prezent cu încă patru magazine în municipiul Brașov: o locație în centrul comercial Brașov Coresi, două locații în Auchan Eliana și o altă unitate activă în galeria comercială Carrefour Brașov.

Grupul Contakt, fondat în 2002, la Timișoara, reunește două branduri de retail: Contakt și Hoco, cu peste 200 de unități deschise în București și 36 de județe, atât în locații stradale cât și în 98% dintre cele mai importante galerii comerciale din România. În prezent, grupul controlat de antreprenorii români Darius Petric, Cosmin Preda și Marcel Ioftor numără 530 de angajați la nivel național.

Citeste si:
Analiză Glovo: Ce deserturi comandă românii de Paște, în afară de pască și cozonaci
Analiză Glovo: Ce deserturi comandă românii de Paște, în afară de pască și cozonaci
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul Contakt, specializat în accesorii și tehnologii mobile, deschide trei noi locații în Brașov