Lectură de un minut

01 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Retailerilor le place periferia Bucureștiului: un nou magazin Jysk în Ilfov

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, inaugurează un nou magazin în Domnești, lângă București, joi, 2 noiembrie. JYSK Domnești este cel de-al 137-lea magazin din România al retailerului și este amplasat în Esta Center din str. Tudor Vladimirescu 323, Domnești, Ilfov.
 

Sursa foto: JYSK

Numărul locuitorilor a crescut foarte mult în ultimii ani în localitățile din apropierea Capitalei, iar acest trend crescător continuă. Ne dorim să fim prezenți acolo unde sunt clienții noștri, să fim cât mai aproape de ei.

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria

Cu o suprafață totală de 1400 mp, JYSK Domnești îi primește pe clienți într-un spațiu modern și primitor, amenajat după cel mai nou concept de magazin JYSK, Store 3.0. Programul de funcționare a magazinului JYSK Domnești este de luni până duminică între orele 10:00 – 21:00.

Oferte speciale și produse noi

Ofertele speciale de deschidere sunt valabile timp de o săptămână, între 2 și 8 noiembrie 2023. Peste 2000 de produse sunt incluse în ofertă, iar reducerile ajung până la 75%.

În oferta specială de deschidere clienții vor găsi o gamă variată de mobilier de interior, saltele, plăpumi, perne, textile pentru casă și decorațiuni la prețuri mult mai mici.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerilor le place periferia Bucureștiului: un nou magazin Jysk în Ilfov