Lectură de 3 minute

17 Nov 2023 - Știri și Noutăți

retailArena 2023: cifrele înregistrate la cea de-a 11-a ediție a evenimentului

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Pe 25 și 26 octombrie 2023, retail.ro și Wall-Street.ro au organizat retailArena, eveniment cu istorie, ajuns la cea de-a unsprezecea ediție. În cele două zile ale conferinței s-au succedat speakeri de renume, naționali și internaționali, expozanți, prezentări și paneluri de discuție care au condus la cifrele exemplificate mai jos. 

Sursa foto: InternetCorp

Așa cum menționam mai sus și așa cum ne-am obișnuit, ediția de anul acesta a inclus 42 de speakeri, cunoscuți la nivelul întregii țări. La cea dea-a unsprezecea ediție a retailArena au urcat pe scenă specialiști din retail, FMCG, dar și logistică și curierat.

Cele trei fireside chat-uri cu antreprenori și manageri din România, alături de cele șapte paneluri de discuție, dar și zona EXPO, bogată în standuri, au atras o audiență de peste 550 de participanți în sală.

De asemenea, în urma conferinței, au rezultat aproximativ 30 de articole scrise, dintre care amintim:

Prezența la eveniment nu a fost bogată numai în offline, în online, conferința înregistrând cifre record. Peste 35.000 de vizualizări în timp real și un număr record de peste 5.000 de schimburi de cărți de vizită au avut loc în platforma ICEvents.

Mulțumim tuturor participanților la cea de-a unsprezecea ediție a retailArena și îi rugăm să urmărească platforma ICEvents pentru a afla data evenimentului din 2024, ce urmează să fie anunțată.

Citeste si:
Francezii de la Groupe Atlantic deschid prima fabrică din România cu o investiție de 60 de milioane de euro
Francezii de la Groupe Atlantic deschid prima fabrică din România cu o investiție de 60 de milioane de euro

De asemenea, puteți urmări cele mai noi informații din industriile retail & FCMG pe paginile de Facebook, respectiv LinkedIN ale retail.ro și Wall-Street.ro.

retailArena a fost un eveniment organizat de retail.ro și wall-street.ro, având ca Online Commerce Partner pe FAN Courier, la categoria Gold Partners pe Mastercard, P3 Logistic Parks, WDP, eMAG, Penny, Lidl, dar și pe Altex, Offerista Group, httpool, Sameday, nhood, tbi bank, Mokka, Invest HK, Innnobyte, VIVO Mall, Hervis, Environ, IULIUS, Vodafone, Cometex și Payten ca Silver Partners, sponsori fiind Mavericks, ROPECO, e-Mobility Rentals, Tappy.ro, Tomra, Fepra, și 4pay.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  retailArena 2023: cifrele înregistrate la cea de-a 11-a ediție a evenimentului