Lectură de 2 minute

19 Oct 2022 - Știri și Noutăți

REHAU continuă construcția hub-ului de la Sibiu. Când ar urma să fie inaugurat

Cristina Marin

Abonează-te pe  

REHAU Window Solutions se concentrează întotdeauna pe proximitate și performanță în relația cu toți clienții și partenerii săi. Pe 20 septembrie, compania a marcat o etapă importantă în derularea lucrărilor de construcție - montarea acoperișului. Carsten Heuer, CEO al Diviziei Window Solutions, a vizitat șantierul de la Cisnădie – Sibiu și s-a întâlnit cu echipa de proiect pentru a discuta despre dezvoltarea proiectului.

Sursa foto: REHAU

Hub-ul găzduiește diviziile REHAU din România

Hub-ul regional de 52.900 de metri pătrați va avea un depozit modern și o linie de înfoliere, ceea ce va pune România pe harta fabricilor REHAU Window Solutions la nivel internațional. Linia de înfoliere va acoperi o parte importantă din nevoile actuale și viitoare ale tuturor clienților și partenerilor REHAU Window Solutions. Din noua locație, REHAU Window Solutions va servi nevoilor regionale speciale ale piețelor promițătoare din România, Bulgaria și Grecia, folosindu-se de oportunitățile creșterii vizibilității sale la Sibiu.

„Noul hub Window Solutions de la Sibiu va crea un mediu bun pentru dezvoltarea afacerilor REHAU în România, dar și pe piețele din apropierea României. Pentru divizia REHAU Window Solutions, hub-ul este și mai important, deoarece cu ajutorul capacității de înfoliere vom aduce un plus de valoare serviciilor noastre pe piața internă dar și în regiune”, a declarat Paul Chipriean, Head al REHAU Window Solutions România.

Pe lângă Divizia Window Solutions ca principal beneficiar al investiției, hub-ul de la Sibiu va oferi și spații de depozitare pentru o altă divizie a REHAU prezentă în România, Building Solutions.

De la Sibiu produsele REHAU vor ajunge pe piețele țărilor din Europa Centrală din apropierea României, mai exact în Republica Moldova, Bulgaria și Grecia.

Construcția hub-ului decurge conform planului inițial, iar inaugurarea este programată pentru prima jumătate a anului 2023.

Divizia REHAU Industries Window Solutions reinventează ferestrele și ușile în fiecare zi. Grupul REHAU are o cifră de afaceri anuală de peste patru miliarde de euro cu soluții pe bază de polimeri. Conectează REHAU Industries cu Meraxis, New Ventures, RAUMEDIC și REHAU Automotive drept companii puternice sub un singur acoperiș. REHAU Industries este o corporație independentă și combină diviziile Building Solutions, Window Solutions, Furniture Solutions și Industrial Solutions. Peste 12.000 de angajați din peste 150 de locații din întreaga lume lucrează împreună pentru a îmbunătăți continuu viața prin utilizarea tehnologiilor inovatoare și durabile pentru construcții, ferestre, mobilier și sectoarele industriale: Engineering progress. Enhancing lives. REHAU are o istorie de 27 de ani în România și are în prezent 88 de angajați la nivel național. Cifra de afaceri a companiei a fost de aproximativ 50 de milioane de euro în 2021.

Citeste si:
Retailerul cu hrană pentru animale Fressnapf deschide încă un magazin în România
Retailerul cu hrană pentru animale Fressnapf deschide încă un magazin în România
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  REHAU continuă construcția hub-ului de la Sibiu. Când ar urma să fie inaugurat