Lectură de 2 minute

11 Oct 2023 - Știri și Noutăți

REHAU a inaugurat un nou centru logistic în România, o investiție de 10 milioane euro

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

REHAU Window Solutions a inaugurat Centrul Logistic de la Cisnădie, județul Sibiu, moment marcat prin evenimentul REHAU 360°: Windows REVOLUTION. Investiția se ridică la 10 milioane de euro, fiind create 63 noi locuri de muncă. 
 

Sursa foto: REHAU

Produsele REHAU Window Solutions vor pleca din Sibiu în toată România, cât și către țările est-europene din proximitate - Republica Moldova, Bulgaria sau Grecia.

Mai mult decât atât, Centrul Logistic din județul Sibiu ne deschide calea spre a deveni un furnizor de sisteme, construind un întreg ecosistem în jurul ferestrelor și serviciilor, fiind un pas important în îndeplinierea obiectivelor strategice ale REHAU.

Carsten Heuer, CEO REHAU Window Solutions

Centrul Logistic are o suprafață de 52.900 de metri care acomodează un depozit modern și o linie de înfoliere pentru divizia de ferestre și uși, ceea ce pune România pe harta fabricilor REHAU Window Solutions la nivel internațional.

Windows Revolution a marcat și lansarea pe plan local a noului sistem din portofoliul REHAU Window Solutions – ARTEVO. Lansată oficial la expoziția World of Windows din Erlangen, ARTEVO a ajuns și pe piața din România.

Noul sistem REHAU ARTEVO este o dezvoltare a sistemului GENEO. Profilul asigură design bazat pe contururi clare și unghiulare ale ferestrelor, fiind un sistem care a fost reproiectat de la zero. Zonele de forță integrate în geometria sa asigură o performanță și o stabilitate sporite. Acest lucru facilitează realizarea unor elemente mai mari, chiar și fără ranforsări. Utilizarea foliei inovatoare Low-E, oferă o soluție sustenabilă unică pentru sistemele certificate pentru case pasive. ARTEVO este profund integrat în peisajul sistemelor Rehau Window Solutions și, cu adâncimea sa constructivă de 80 mm, formează o platformă comună cu sistemul de succes SYNEGO.

Divizia REHAU Industries Window Solutions reinventează ferestrele și ușile în fiecare zi. Pentru o viață mai bună. Abordarea sa unică de reciclare EcoPuls reprezintă un concept de durabilitate de neegalat în industrie.

Citeste si:
Retailerul cu hrană pentru animale Fressnapf deschide încă un magazin în România
Retailerul cu hrană pentru animale Fressnapf deschide încă un magazin în România

Grupul REHAU are o cifră de afaceri anuală de peste patru miliarde de euro cu soluții pe bază de polimeri. Conectează REHAU Industries cu Meraxis, New Ventures, RAUMEDIC și REHAU Automotive drept companii puternice sub un singur acoperiș. REHAU Industries este o corporație independentă și combină diviziile Building Solutions, Window Solutions, Furniture Solutions și Industrial Solutions. Peste 12.000 de angajați din peste 150 de locații din întreaga lume lucrează împreună pentru a îmbunătăți continuu viața prin utilizarea tehnologiilor inovatoare și durabile pentru construcții, ferestre, mobilier și sectoarele industriale: Engineering progress. Enhancing lives. REHAU are o istorie de 27 de ani în România și are în prezent 132 de angajați la nivel național. Cifra de afaceri a companiei a fost de aproximativ 50 de milioane de euro în 2021.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  REHAU a inaugurat un nou centru logistic în România, o investiție de 10 milioane euro