Lectură de un minut

01 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Rețeaua de retail Magazine DIANA a inaugurat o nouă locație în România

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Rețeaua de retail Magazine DIANA a inaugurat o nouă locație în județul Vâlcea. Noul Magazin DIANA este situat în satul Olanu, comuna Olanu, strada Principală, are o suprafață de vânzare de peste 300 de metri pătrați.

Sursa foto: Magazine DIANA

Clienții au la dispoziție o ofertă bogată pe segmentele de carne proaspătă și preparate din carne – produse DIANA, aprovizionate zilnic, disponibile la vitrina asistată și raft de autoservire, pește proaspăt și produse din pește, fructe și legume, produse alimentare de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare (jucării, produse de îngrijire personală și întreținerea casei, ustensile pentru gătit, hrană pentru animale de companie).

Rețeaua independentă de retail Magazine DIANA este parte a grupului DIANA, care operează linii de business și în industria alimentară – DIANA Abator și Fabrică de Mezeluri și Pescăria Magic.

Rețeua de retail Magazine DIANA este prezentă în acest moment în șase județe – Vâlcea, Gorj, Argeș, Olt, Dolj și Dâmbovița, cu formate variate, de la magazine de proximitate, supermarketuri, până la magazine și corners in store DIANA Gourmet, destinate consumatorilor care aleg produse premium și bio.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Rețeaua de retail Magazine DIANA a inaugurat o nouă locație în România