Lectură de un minut

19 Sep 2017 - Știri și Noutăți

Reduceri pentru electrocasnicele vechi de la Flanco

Abonează-te pe  

Flanco Retail incepe campania prin care poti beneficia de reduceri la cumpararea unui aparat electrocasnic nou atunci cand aduc la schimb unul vechi. De asemenea, poti aduce in magazine bateriile uzate pentru a fi reciclate. Sub deviza ”Inconjoara-te de lucruri frumoase”, campania incepe din septembrie 2017 si se va desfasura pana la sfarsitul anului, in toate cele 121 magazine Flanco din tara.

Pe durata campaniei, clientii Flanco pot beneficia de reduceri la cumpararea anumitor modele de masini de spalat si frigidere, daca aduc la schimb un produs electrocasnic vechi. Schimbul se poate opera in cadrul retelei de 121 de magazine, care se vor transforma si in puncte de colectare.

Pe langa reducerile oferite la achizitia electrocasnicelor, pentru fiecare 20 de baterii uzate, predate in plicurile speciale de colectare care se pot gasi in magazine, Flanco ofera pe loc participantilor la campanie 4 baterii noi, doua tip R3 (AAA) si doua tip R6 (AA). De asemenea, cei care stiu sa raspunda la intrebari legate de colectarea selectiva pot castiga premii: ghiozdane, acumulatori externi, cutii pentru colectarea bateriilor uzate la domiciliu. Programul se axeaza pe colectarea bateriilor pentru electronice si electrocasnice, astfel bateriile plumb-acid si cele cu greutati mai mari de 3 kg nu fac obiectul campaniei si nu vor fi colectate.

La final va fi organizata si o tombola, in cadrul careia se va oferi o vacanta pentru doua persoane, intr-o destinatie eco. Pentru inscriere trebuie sa se inregistreze codul de bare de pe plicurile de baterii pe site-ul acesta.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reduceri pentru electrocasnicele vechi de la Flanco