Lectură de 2 minute

08 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Reduceri MASIVE la produse de panificație în supermarketul online Sezamo: pâine și gogoși la un leu

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Supermarketul online Sezamo anunță că 75% dintre coșurile de cumpărături ale clienților săi conțin cel puțin un produs de panificație sau patiserie. Datorită interesului în creștere pentru categorie, timp de două săptămâni supermarketul online va oferi produse de patiserie, la prețuri promoționale de 1 leu, 5 lei și 10 lei. Produsul zilei va fi anunțat în fiecare dimineață pe site și în aplicație și va fi disponibil la cel mai mic preț de pe piață, în cantitate limitată. Oferta este valabilă de astăzi până pe 21 februarie inclusiv.

Sursa foto: Sezamo România

Oferta supermarketului online include produse de panificație create cu măiestrie de către cei mai apreciați artizani locali, precum Atelierul de Tarte, Gre Bakery și Pain Plaisir, dar și produse proaspete pe care Sezamo le pregătește zilnic, în mai multe ture, în cuptoarele proprii.

Pe partea de panificație, cele mai apreciate produse sunt ciabatta, chiflele, pâinea durum și demi-baghetele. Pe partea de patiserie, în topul preferințelor sunt clasicul croissant cu unt, covrigii tip bretzel, gogoșile cu umplutură de fructe, croissantele cu ciocolată și cremă de alune și foietajul cu nuci pecan și sirop de arțar.

Clienții noi pot să testeze produsele supermarketului gratuit, în limita a 50 de lei, folosind un cod special, ofertă valabilă timp limitat, pe categoriile dedicate. În plus, comandând online, clienții vor economisi astfel timp prețios, fără a mai sta în trafic și în aglomerație.

Sezamo este un real one-stop-shop de produse proaspete, o comandă la supermarketul online înlocuind până la 8 drumuri în oraș, la farmacie, măcelărie, băcănie, patiserie, piață, pescărie, pet shop. Supermarketul colaborează cu furnizori și producători locali care împărtășesc viziunea lor privind sustenabilitatea. Prin acest tip de parteneriate se asigură clienților cele mai proaspete și de cea mai înaltă calitate produse, în timp ce supermarketul sprijină astfel afacerile locale și reduce amprenta de carbon asociată transportului pe distanțe lungi. Delicioasele produse de tip brutărie și patiserie sunt livrate către clienți din depozitul de 12.000 m2 situat în incinta CTPark, în nordul Bucureștiului, care include spații de depozitare ambientală și unități cu temperatură controlată, ce permit păstrarea produselor în condiții cât mai bune și reducerea costurilor de energie.

Sezamo este un supermarket online, parte din grupul european Rohlik, una dintre cele mai importante companii de e-grocery din Europa. Deja activ în: Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), Rohlik s-a lansat în România în 2022, sub brandul Sezamo. Fiind o companie bazată pe tehnologie, Sezamo se angajează în favoarea durabilității, oferind clienților opțiuni ecologice și sprijinind furnizorii locali. Compania a obținut statutul de unicorn în 2021 și este în creștere rapidă, cu o cifră de afaceri la nivel de grup de aproape 600 de milioane de euro în 2022.

Citeste si:
Românii, mari iubitori de pisici. Sezamo va mări varietatea de produse pentru animale
Românii, mari iubitori de pisici. Sezamo va mări varietatea de produse pentru animale
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reduceri MASIVE la produse de panificație în supermarketul online Sezamo: pâine și gogoși la un leu