Lectură de 3 minute

29 Sep 2022 - Știri și Noutăți

Reduceri mari la Otter: ce produse puteți cumpăra

Cristina Marin

Abonează-te pe  

OTTER DISTRIBUTION sărbătoreÈ™te 25 de ani pe piaÈ›a din România cu reduceri de până la 40% la o selecÈ›ie de produse în magazinele grupului: Tezyo, Aldo, Gryxx, Epica cât È™i online, pe otter.ro. Campania „25 de ani de cutii cu bucurii” se desfășoară în perioada 30 septembrie – 9 octombrie, în cadrul OTTER DAYS.

Sursa foto: unsplash.com

Grupul Otter Distribution este prezent pe piaÈ›a locală de 25 de ani, devenind unul dintre marii jucători în industria retailului de încălțăminte. Compania È™i-a început activitatea în anul 1997 prin reprezentarea È™i distribuirea de branduri internaÈ›ionale pe piaÈ›a din România. Ulterior, doi ani mai târziu, a fost deschis primul magazin Otter, iar din 2002, a început extinderea reÈ›elei. La 25 de ani de prezență pe piaÈ›a locală, reÈ›eaua de magazine Otter Distribution numără 67 de magazine prezente sub numele: Tezyo, Gryxx, Aldo ÅŸi Epica.

La un sfert de secol de la înfiinÈ›are, Otter Distribution oferă tuturor celor care trec pragul magazinelor Tezyo, Gryxx, Aldo È™i Epica, precum È™i în magazinele online din portofoliu, reduceri de până la 40% la o selecÈ›ie de produse din colecÈ›ia de toamna-iarnă de încălțăminte È™i accesorii. Cu susÈ›inerea clienÈ›ilor, care au rămas fideli de-a lungul timpului È™i care au dus reputaÈ›ia brandurilor grupului mai departe, Otter Distribution È™i-a menÈ›inut constant poziÈ›ia în topul retailerilor locali de încălțăminte. Această susÈ›inere se traduce prin 25 de ani de zâmbete pe chipurile clienÈ›ilor noÈ™tri, 25 de ani de încredere È™i 25 de ani de cutii cu bucurii.

Pe parcursul celor 25 de ani de activitate, grupul a avut realizări importante pe partea de vânzări, fiind achiziÈ›ionate peste 10 milioane de perechi de încălțăminte. Anual, peste 8 milioane de clienÈ›i vizitează magazinele din grupul Otter Distribution în toate locaÈ›iile din È›ară pentru a-È™i găsi perechea perfectă de pantofi. Cele mai frecventate magazine din reÈ›eaua grupului sunt în Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni È™i Palas Mall IaÈ™i, înregistrând numărul cel mai mare de achiziÈ›ii.

Am avut o creÈ™tere de 15% de la începutul celui de-al 25-lea an de activitate. Pentru perioada următoare, avem în plan surprize pentru consumatorii noÈ™tri.

Filip Schwartz, fondator ÅŸi director general Otter Distribution

Pentru a satisface toate gusturile È™i din dorinÈ›a de a fi în permanență alături de consumatori pentru a le oferi acestora calitatea, confortul, rafinamentul È™i diversitatea de care au nevoie zi de zi, sezon de sezon, portofoliul a fost completat constant cu branduri noi ÅŸi prezintă actual o selecÅ£ie precum: Epica, Gryxx, Le Colonel, Hugo Boss, Otter, Desigual, Image, Flavia Passini, Ara, Emu, Ugg, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Liu Jo, Camper ÅŸi multe altele.

Ca în fiecare an, selecÈ›ia propusă pentru sezonul toamnă-iarnă pune accentul pe varietate, utilitate, calitate, confort È™i le îmbină cu reperele estetice ale sezonului, trendurile È™i piesele statement.

Citeste si:
Rihanna lansează o nouă colecție de pantofi sport în colaborare cu PUMA 
Rihanna lansează o nouă colecție de pantofi sport în colaborare cu PUMA 

În România, OTTER DISTRIBUITION este prezent în toate locaÈ›iile-cheie din marile oraÈ™e, în marile centre comerciale, înglobând 67 de magazine în România. Din acestea fac parte: Tezyo, Gryxx, Aldo È™i Epica. De asemenenea, principalele branduri de magazine sunt reprezentate È™i de shop-uri online. OTTER DISTRIBUITION oferă o selecÈ›ie de branduri internaÈ›ionale, precum Epica, Gryxx, Le Colonel, Hugo Boss, Otter, Desigual, Image, Flavia Passini, Ara, Emu, Ugg, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Liu Jo, Camper ÅŸi multe altele. În fiecare dintre magazinele din reÈ›eaua OTTER DISTRIBUTION se regăsesc pantofii potriviÈ›i oricărui stil sau oricărei ocazii, dar È™i accesorii care să completeze perfect fiecare È›inută, pentru toată familia.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Reduceri mari la Otter: ce produse puteÈ›i cumpăra