Lectură de 3 minute

29 Sep 2022 - Știri și Noutăți

Reduceri mari la Otter: ce produse puteți cumpăra

Cristina Marin

Abonează-te pe  

OTTER DISTRIBUTION sărbătorește 25 de ani pe piața din România cu reduceri de până la 40% la o selecție de produse în magazinele grupului: Tezyo, Aldo, Gryxx, Epica cât și online, pe otter.ro. Campania „25 de ani de cutii cu bucurii” se desfășoară în perioada 30 septembrie – 9 octombrie, în cadrul OTTER DAYS.

Sursa foto: unsplash.com

Grupul Otter Distribution este prezent pe piața locală de 25 de ani, devenind unul dintre marii jucători în industria retailului de încălțăminte. Compania și-a început activitatea în anul 1997 prin reprezentarea și distribuirea de branduri internaționale pe piața din România. Ulterior, doi ani mai târziu, a fost deschis primul magazin Otter, iar din 2002, a început extinderea rețelei. La 25 de ani de prezență pe piața locală, rețeaua de magazine Otter Distribution numără 67 de magazine prezente sub numele: Tezyo, Gryxx, Aldo şi Epica.

La un sfert de secol de la înființare, Otter Distribution oferă tuturor celor care trec pragul magazinelor Tezyo, Gryxx, Aldo și Epica, precum și în magazinele online din portofoliu, reduceri de până la 40% la o selecție de produse din colecția de toamna-iarnă de încălțăminte și accesorii. Cu susținerea clienților, care au rămas fideli de-a lungul timpului și care au dus reputația brandurilor grupului mai departe, Otter Distribution și-a menținut constant poziția în topul retailerilor locali de încălțăminte. Această susținere se traduce prin 25 de ani de zâmbete pe chipurile clienților noștri, 25 de ani de încredere și 25 de ani de cutii cu bucurii.

Pe parcursul celor 25 de ani de activitate, grupul a avut realizări importante pe partea de vânzări, fiind achiziționate peste 10 milioane de perechi de încălțăminte. Anual, peste 8 milioane de clienți vizitează magazinele din grupul Otter Distribution în toate locațiile din țară pentru a-și găsi perechea perfectă de pantofi. Cele mai frecventate magazine din rețeaua grupului sunt în Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni și Palas Mall Iași, înregistrând numărul cel mai mare de achiziții.

Retail jobs

Am avut o creștere de 15% de la începutul celui de-al 25-lea an de activitate. Pentru perioada următoare, avem în plan surprize pentru consumatorii noștri.

Filip Schwartz, fondator şi director general Otter Distribution

Pentru a satisface toate gusturile și din dorința de a fi în permanență alături de consumatori pentru a le oferi acestora calitatea, confortul, rafinamentul și diversitatea de care au nevoie zi de zi, sezon de sezon, portofoliul a fost completat constant cu branduri noi şi prezintă actual o selecţie precum: Epica, Gryxx, Le Colonel, Hugo Boss, Otter, Desigual, Image, Flavia Passini, Ara, Emu, Ugg, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Liu Jo, Camper şi multe altele.

Ca în fiecare an, selecția propusă pentru sezonul toamnă-iarnă pune accentul pe varietate, utilitate, calitate, confort și le îmbină cu reperele estetice ale sezonului, trendurile și piesele statement.

Citeste si:
dm drogerie markt România, în 2022: magazin online lansat și produse noi la raft
dm drogerie markt România, în 2022: magazin online lansat și produse noi la raft

În România, OTTER DISTRIBUITION este prezent în toate locațiile-cheie din marile orașe, în marile centre comerciale, înglobând 67 de magazine în România. Din acestea fac parte: Tezyo, Gryxx, Aldo și Epica. De asemenenea, principalele branduri de magazine sunt reprezentate și de shop-uri online. OTTER DISTRIBUITION oferă o selecție de branduri internaționale, precum Epica, Gryxx, Le Colonel, Hugo Boss, Otter, Desigual, Image, Flavia Passini, Ara, Emu, Ugg, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Liu Jo, Camper şi multe altele. În fiecare dintre magazinele din rețeaua OTTER DISTRIBUTION se regăsesc pantofii potriviți oricărui stil sau oricărei ocazii, dar și accesorii care să completeze perfect fiecare ținută, pentru toată familia.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reduceri mari la Otter: ce produse puteți cumpăra