Lectură de un minut

04 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Reduceri MARI la Cora în luna octombrie: cu ce oferte vine retailerul

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Cora vine cu reduceri mari în perioada următoare, anunțul fiind făcut de retailer pe pagina sa de Facebook

Sursa foto: Shutterstock

Pe de o parte, dacă aveți cumpărături de minimum 350 de lei, puteți beneficia de o reducere de 20%. Pentru coșurile în valoare de 200 de lei, reducerea aplicată este de 15%.

Retailerul mai anunță și livrarea gratuită pentru toată luna octombrie, dacă comenzile efectuate depășesc pragul de 300 de lei.

Cora a lansat serviciul de livrare Express FAN Delivery, în baza parteneriatului semnat cu platforma online de personal shopping lansată de FAN Courier.

Comenzile, în valoare de minimum 70 de lei, se plasează din aplicația FAN Delivery, unde sunt listate peste 10.000 de produse din hipermarketul fizic cora, asortiment construit pe baza nevoilor clienților. Echipele FAN Delivery asigură livrarea în maximum 90 de minute.

Comenzile sunt pregătite de echipa cora dintr-o varietate mare de produse alimentare și nonalimentare, la prețurile din magazinul fizic.

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piața românească din 2003, brandul operează 10 hipermarketuri în București și în marile orașe, magazinele cora Urban și platforma de e-commerce cora.ro, pe care sunt listate peste 40.000 de produse.

Citeste si:
Aura Rădulescu, fost CEO Cora: Cora era mult prea mică în România pentru a mai putea continua independent
Aura Rădulescu, fost CEO Cora: Cora era mult prea mică în România pentru a mai putea continua independent
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reduceri MARI la Cora în luna octombrie: cu ce oferte vine retailerul