Lectură de 3 minute

19 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Reduceri de primăvară pentru clienții Genius la comenzile plasate pe eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Utilizatorii Genius au economisit 140 de milioane de lei de la extinderea abonamentului în cele patru aplicații de ecommerce. Clienții care au economisit cel mai mult cu Genius în patru aplicații provin din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Brașov. 

 

Sursa foto: Genius

Clienții Genius au de acum acces în timp real, direct în contul lor de client, la informații legate de economiile pe care le fac în cele patru aplicații de ecommerce- eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful. Astfel, utilizatorii pot vedea cât economisesc în fiecare dintre cele patru aplicații, dar și cât reprezintă economiile cu livrarea gratuită sau cele rezultate din oferte exclusive de care beneficiază cu Genius.

Un client activ în toate cele patru aplicații plasează, în medie, 15 comenzi pe lună și economisește 147 de lei din transport gratuit și oferte exclusive. Un astfel de client Genius plasează într-o lună șase comenzi pe eMAG, patru comenzi pe Tazz, trei comenzi pe Freshful și două comenzi pe Fashion Days. De la extinderea în patru aplicații, în vara anului trecut, clienții Genius au economisit, în total, peste 140 de milioane de lei.

Din punct de vedere geografic, clienții care au economisit cel mai mult cu Genius în patru aplicații în această perioadă se află în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Brașov.

În luna aprilie, clienții beneficiază de oferte exclusive

  • Până la 20% reducere la comenzile plasate pe eMAG la articole vestimentare și produse din categoria consumabile;
  • Până la 30% reducere la comenzile plasate pe Tazz, la o selecție de restaurante și magazine partenere;
  • Până la 30% reducere la comenzile plasate pe Fashion Days pentru o selecție de articole vestimentare de la branduri premium;
  • 20% reducere la o selecție de produse și un coș gratuit cu produse în valoare de 100 de lei oferit la prima comandă efectuată pe Freshful, primul hipermarket 100% online.

eMAG a extins serviciul Genius în patru aplicații în vara anului trecut, menținând costul neschimbat al abonamentului, de 99 de lei. De asemenea de la începutul acestui an, abonamentul este disponibil și lunar, cu aceleași beneficii ca cel anual, în patru aplicații de ecommerce, la preț de 19,90 de lei.

Companie românească fondată în anul 2001, eMAG este un pionier al pieţei de comerţ online din România, iar în 2022 a devenit cel mai valoros brand românesc şi prima companie de ecommerce care ocupă primul loc în clasamentul Brand Finance. De peste 20 de ani, compania investește constant în servicii digitale bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienții să economisească timp și bani, și a creat un ecosistem regional, exportând cu succes modelul local în Bulgaria și Ungaria. Cu o gamă tot mai mare de produse furnizate împreună cu partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, oricând și oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată, cum ar fi aplicația mobilă, livrare rapidă la easybox, abonamentul cu livrare gratuită Genius în patru aplicații de comerț electronic (eMAG, Tazz, Fashion Days, Freshful),

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reduceri de primăvară pentru clienții Genius la comenzile plasate pe eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful