Lectură de un minut

23 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Reduceri de primăvară la Homelux: ce produse sunt puse la bătaie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Magazinul Homelux anunță reduceri de până la 85% la o selecție variată de produse. Promoția se desfășoară pe www.homelux.ro și în magazinele fizice Homelux,  în perioada 16 martie – 16 aprilie 2023.  

Sursa foto: Homelux

Campania de reduceri se aplică unor categorii diverse de produse, de la mobilier la decorațiuni, corpuri de iluminat, textile și articole pentru servirea mesei. Astfel, produsele acoperă toate nevoile clienților cu care se confruntă înainte de Paște: de la articole de curățenie și organizare până la articole pentru aranjarea mesei festive, de la produse pentru copii ce pot fi oferite cadou de Iepuraș până la piese de mobilier și decorațiuni atractive, cu care îți poți înnoi casa în prag de sărbătoare.

Categoriile cu cele mai mari reduceri sunt:

  • servire masă - 87%,
  • corpuri de iluminat și decorațiuni - 75%,
  • covoare și textile - 67%,
  • mobilier - 62%,
  • terasă și grădină - 53%.

Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil atât pe www.homelux.ro, cât și în magazinele Homelux din Balotești – DN1 Value Centre (fostul centru comercial Prisma) și Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2).

HOMELUX, magazin specializat în mobilă și decorațiuni, le propune clienților produse care le sporesc confortul de acasă, ajutându-i să își găsească stilul de design preferat.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reduceri de primăvară la Homelux: ce produse sunt puse la bătaie