Lectură de 2 minute

20 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Reduceri de până la 90% la Lensa de Black Friday. Când începe campania

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Lensa, magazin de optică din România, anunță reduceri de până la 90% la mii de produse de Black Friday, campania urmând să fie lansată luni, 24 octombrie.

 

Sursa foto: Lensa

Campania „Ești pe plus de Black Friday” va fi disponibilă în aplicația Lensa, pe Lensa.ro și în toate magazinele Lensa din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Pitești, Ploiești, Sibiu, Târgu Mureș, Arad, Oradea, Bacău, Brăila, Buzău, Suceava, Târgoviște, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea și Balotești.

Anul acesta, prețurile ramelor de vedere și ochelarilor de soare încep de la 9 lei, în timp ce la lentilele de contact de vedere și lentilele de contact colorate pornesc de la 39 lei, iar la ochelarii pentru calculator de la 79 lei.

Soluțiile și accesoriile vor avea prețuri începând de la 1 leu.

„În ultimele luni, prețul de achiziție și costurile din zona logistică au crescut, lucru pe care îl observăm cu toții în prețul de la raft, în orice magazin alegem să facem cumpărături. Cu toate acestea, la Lensa ne-am pregătit încă din vară pentru acest Black Friday”, a declarat Andrei Stănescu, Chief Commercial Officer Lensa.

Un nou magazin la Timișoara

Lensa inaugurează, în data de 20 octombrie, un nou magazin la Timișoara, în urma unei investiții de aproximativ 120.000 de euro. Acesta este situat în incinta Iulius Town, din Piața Consiliul Europei, numărul 2, la demisol, cel de-al doilea showroom din Timișoara dispune de un spațiu de vânzare de 121 de metri pătrați și este dotat cu 2 cabinete optometrice. Clienții beneficiază de consultații optometrice complet gratuite.

Lensa.ro este un brand românesc, fondat de antreprenorul Daniel Crăciun, care după nouă ani de existență s-a poziționat între cei mai mari jucători pe piața de optică din România, având peste 200.000 de comenzi anual. În prezent, compania deține 33 de showroom-uri în marile orașe din țară și cel mai mare magazin online de optică, Lensa.ro.

Citeste si:
Cum te poate ajuta un consult optometric 
Cum te poate ajuta un consult optometric 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reduceri de până la 90% la Lensa de Black Friday. Când începe campania