Lectură de 2 minute

16 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Reduceri de Crăciun la SMYK All for Kids. Ce produse putem găsi cu discount

Cristina Marin

Abonează-te pe  

SMYK All for Kids, retailerul de origine poloneză specializat în comercializarea de jucării, accesorii și îmbrăcăminte pentru copii, a umplut rafturile celor 27 de magazine din rețeaua sa națională cu reduceri la sute de produse perfecte pentru a fi dăruite celor mici de Crăciun.

Sursa foto: Smyk All for Kids

Gama de produse vizate de discounturi include o mulțime de jocuri și jucării, de la clasicele păpuși, mașinuțe și jocuri de societate până la jucării și accesorii artistice, precum seturile de creație foarte la modă în acest sezon printre cei mici.

Jucăriile special create pentru sărbători sunt, de asemenea, incluse în campania promoţională dedicată cumpărăturilor pentru Crăciun, fiind printre cele mai solicitate în această perioadă. Oferta mai cuprinde și articole vestimentare pentru copiii între 0 și 14 ani.

Campania de Crăciun se desfășoară exclusiv în magazinele fizice SMYK All for Kids, iar catalogul cu produsele aflate la un preț special poate fi răsfoit AICI. Aceste discounturi nu pot fi cumulate cu alte reduceri de preț, promoții sau cu reducerea aferentă cardului de fidelitate.

Reducerile de preț vor fi prezente în întreaga rețea de magazine SMYK All for Kids care cuprinde 27 de unități la nivel național, excepţie magazinul de tip outlet: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall, Promenada Mall, Fashion House Outlet Militari, Colosseum Mall şi Militari Shopping), Constanța (Vivo! Mall, City Park), Ploiești (AFI), Galați (Shopping City), Timișoara (Shopping City), Deva (Shopping City), Oradea (Prima Shops), Bistriţa (Retail Park B1), Satu Mare (Shopping City), Sibiu (Shopping City, Promenada Sibiu), Baia Mare (Value Centre), Piatra Neamţ (Shopping City), Târgu Jiu (Shopping City), Târgu Mureş (Shopping City), Târgovişte (Dâmboviţa Mall), Brăila (Brăila Mall), Braşov (Afi Braşov), Craiova (Electroputere Parc), Roman (Roman Value Centre).

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­SMYK All for Kids este brandul lider pe piața poloneză de îmbrăcăminte, jucării și accesorii pentru copii, marcând, de curând, împlinirea a 45 de ani de activitate în retail. Pe piața românească, SMYK este prezent din anul 2009 cu mărci proprii și mărci internaționale de produse pentru copii.
SMYK All for kids oferă cea mai largă gamă de articole îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii, jucării și articole de puericultură pentru copii cu vârste cuprinse între 0-14 ani.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reduceri de Crăciun la SMYK All for Kids. Ce produse putem găsi cu discount