Lectură de 3 minute

03 Jun 2022 - Știri și Noutăți

Aflăm la reConstruct ce soluții au jucătorii din imobiliare pentru provocările din 2022

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Conferința reConstruct strânge, pe data de 9 iunie, la Sheraton Hotel din Capitală, jucătorii cheie din piața imobiliară, specialiști, reprezentanți ai dezvoltatorilor, investitori și consultanți imobiliari, pentru a răspunde celor mai importante și mai arzătoare întrebări. Te poți înscrie gratuit AICI.

Materialele de construcție sunt tot mai scumpe, prin urmare locuințele noi s-au scumpit și ele, dar cât mai pot crește prețurile? Cât de mult îi afectează pe dezvoltatori scumpirea materialelor? Clădirile de birouri încep să fie din nou populate, dar costurile de operare și chiriile cresc și ele. Sunt soluții pentru a ține costurile în loc? Energia se scumpește, dar ar putea fi panourile solare și tehnologiile sustenabile soluția pentru a face economii? Sunt spațiile de birouri flexibile o modalitate eficientă de a aduce oamenii în clădirile de birouri?

Ce se întâmplă cu expansiunea centrelor comerciale? Mai avem loc pentru mall-uri, mai sunt ele investiții profitabile pentru dezvoltatori? Parcurile logistice sunt de doi ani pe val, dar dezvoltatorii și proprietarii trebuie să țină și ei costurile sub control, astfel încât să nu piardă chiriași și pentru a-și proteja randamentele.

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările pentru care vom încerca să găsim răspuns din partea participanților la discuții. Înscrie-te gratuit AICI pentru a participa la eveniment.

Printre cei care vor încerca să ne răspundă la aceste întrebări se numără:

  • Dan Niculae - Head of New Business Imobiliare.ro
  • Andrei Boca - Senior Leasing Manager Globalworth
  • Mihail Munteanu - Arhitect și Consilierul Primarului Sectorului 6
  • Sînziana Pardhan - Managing Director P3 în Romania
  • Raluca Buciuc - Director and Partner Valuation & Advisory Services Colliers Romania
  • Mirel Jarnea - Head of e-Industries Enel X Romania
  • Corina Stanciu - Managing Director Toff Dominium
  • Șerban Marghescu - City Lead în București MINDSPACE
  • Maria Tudorică - Commercial Real Estate Manager Genesis Property
  • Sorin Ioan Blaga - CEO Liebrecht & wooD Romania
  • Adrian Urdă - CEO Cometex
  • Mike Hapoianu - Leasing Manager Portland Trust

Dezbaterile vor avea loc pe 9 iunie la Sheraton Bucharest Hotel, Sala Platinum, începând cu ora 09:30, și vor fi transmise live pe platforma IC Events.

Te poți înscrie gratuit AICI, selectând modul în care dorești să participi, online sau dacă vrei să fii prezent direct în sală, să auzi informațiile pe care le cauți direct de la invitații noștri. Pentru cea din urmă modalitate de participare este nevoie de confirmarea prin e-mail a înregistrării din partea organizatorilor, stabilită pe baza legăturii persoanei înscrise cu domeniile pe care conferința le vizează.

Înscrie-te AICI și profită de toate funcționalitățile IC Events:

Citeste si:
Flanco investește în imobiliare. Retailerul va construi magazine Flanco de la zero 
Flanco investește în imobiliare. Retailerul va construi magazine Flanco de la zero 
  • poți urmări transmiterea în direct a evenimentului în zona de Livestream
  • poți vizita zona expo și standurile virtuale ale partenerilor
  • poți discuta sau adresa întrebări speakerilor în zona de chat public, poți schimba cărți de vizită virtuale pe care le vor primi pe email interlocutorii tai și poți discuta pe chat direct cu alți participanți în zona de Networking.

Conferința reConstruct 2022 – Încetinire sau creștere la puterea2? - este susținută de P3 Logistic Park, Colliers, Genesis Property, Mindspace, EnelX, Toff Dominium, Cometex, J8 Office Park, Liziera de Lac, Mobexpert, Maison Dadoo și Mousserie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Aflăm la reConstruct ce soluții au jucătorii din imobiliare pentru provocările din 2022