Lectură de 0 minute

02 Apr 2015 - Știri și Noutăți

Carrefour te recompenseaza cu o baterie noua daca duci la schimb patru uzate!

Abonează-te pe  

Grupul Carrefour a relansat programul de colectare a bateriilor uzate si a acumulatorilor vechi - „Recicleaza si te recompensam!”- disponibil in hipermarketurile sale din toata tara in intervalul aprilie - decembrie 2015, anunta retailerul.

Pentru fiecare 4 baterii uzate sau 4 acumulatori vechi adusi la urnele speciale, clientii vor fi recompensati cu o baterie noua de tip R6, marca proprie Carrefour.

Campania, implementata in colaborare cu CCR REBAT, se va desfasura in perioada 1 aprilie - 31 decembrie 2015, in limita stocului disponibil. Urnele pentru colectarea bateriilor uzate sunt puse la dispozitia consumatorilor la biroul Receptie Clienti din fiecare hipermarket Carrefour din tara. Programul nu include bateriile de tip pastila.

In 2014, dupa doar doua luni de activare, peste 3 tone de baterii au fost colectate prin intermediul proiectului, cu un total de 97.042 unitati de baterii trimise spre reciclare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour te recompenseaza cu o baterie noua daca duci la schimb patru uzate!