Lectură de 2 minute

03 Apr 2020 - Știri și Noutăți

Readaptare în vremea coronavirusului: Showroom virtual de mobilier

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

În contextul pandemiei de COVID-19 care a dus la închiderea magazinelor fizice, retailerii care nu vând online suferă pierderi în business. Un retailer de mobilă din România a lansat un showroom virtual, un tur online al locației fizice, unde sunt prezentate piesele de mobilier pe care le comercializează. 

VOX, brand de mobilă comercializat pe piața din România de companiaScandinavian Design House, a lansat un showroom virtual pentru locația deschisă în luna februarie în nordul Capitalei, în cadrul Swan Office and Technology Park.

Turul virtual al showroomului prezintă întreaga suprafața de 260 de metri pătrați, unde sunt prezente piesele de mobilier ale producătorului polonez: mobilier pentru living, dining, dormitor, camera copiilor, accesorii și decorațiuni, dar și finisaje: parchet, plinte și panouri decorative pentru placarea pereților.

“Având în vedere măsurile de izolare socială luate în această perioadă, noul showroom VOX vă așteaptă cu ușile deschise în mediul virtual. Petrecând tot timpul acasă în această perioadă, începem să realizăm cât de important este ca acasă să găsim acel confort care să ne ajute să ne simțim liberi să creăm, să interacționăm, să dansăm, să facem tot ceea ce ne place, alături de cei dragi nouă", spune Diana Staicu, fondator al companiei Scandinavian Design House, distribuitor exclusiv VOX în România.

VOX se adresează îndeosebi tinerilor, părinților cu copii mici sau adolescenți, celor care apreciază designul interior modern, celor care caută mereu soluții inteligente pentru interioarele lor, dar și arhitecților, designerilor de interior, constructorilor, dezvoltatorilor imobiliari și entuziaștilor de design interior, venindu-le în ajutor și prin platforma online VOX BOX, cu ajutorul căreia pot proiecta și vizualiza proiecte de design interior în care pot integra toate produsele VOX.

VOX este prezent pe piața din România sub umbrela companiei Scandinavian Design House - Intelligent Urban Design, cu o experiență în domeniul retailului de mobilier și decorațiuni de peste 15 ani. Din portofoliul Scandinavian Design House fac parte șo showroomurile BoConcept și Fleximo – mobilier si accesorii pentru copii.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Readaptare în vremea coronavirusului: Showroom virtual de mobilier