Lectură de 4 minute

05 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Ramona Pârvescu este noul Head of Unilever România, începând cu luna octombrie

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Ramona Pârvescu a fost numită Head of Unilever din România, începând cu luna octombrie, în locul lui Andrew Kennedy. În acelaÈ™i timp, Ramona Pârvescu va deÈ›ine È™i funcÈ›ia de Head of Customer Development pentru Unilever din Europa Centrală È™i de Sud, într-un dublu rol.

„Echipa Unilever din South Central Europe este echipa mea de suflet, în care am făcut primii paÈ™i în cadrul companiei. Este o adevărată provocare È™i, bineînÈ›eles, o bucurie să pot reprezenta Unilever România, un business cu o moÈ™tenire aparte, cu o echipă extraordinar de puternică È™i cu un potenÈ›ial uriaÈ™”, a declarat Ramona Pârvescu, Head of Romania and Head of South Central Europe Customer Development.

Ramona Pârvescu va coordona în perioada următoare operaÈ›iunile celor cinci divizii prezente pe plan local.

„Cel mai important obiectiv al meu este să rămân, în continuare, aproape de colegi È™i, împreună, să coordonăm operaÈ›iunile pentru cele 5 divizii, să răspundem nevoilor consumatorilor. Prin brandurile È™i produsele noaste, să ducem mai departe tradiÈ›ia de a face bine în vieÈ›ile românilor, să aducem schimbări pozitive în societate, continuând să construim moÈ™tenirea unei companii care s-a dezvoltat de-a lungul timpului cu integritate, pasiune È™i mândrie”, a precizat Ramona Pârvescu.

Aceasta s-a alăturat echipei Unilever în urmă cu 15 ani È™i a ocupat, de-a lungul timpului, roluri-cheie în divizia de Customer Marketing and Development, dobândind inclusiv experiență internaÈ›ională în biroul Unilever din Olanda.

Începând cu 2018, Ramona Pârvescu, alături de o echipă de peste 100 de oameni, răspunde din biroul din BucureÈ™ti nevoilor consumatorilor din cele cinci pieÈ›e în care operează Unilever din Europa Centrală È™i de Sud (România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru È™i Republica Moldova), iar din luna octombrie a preluat È™i businessul Unilever din România.

Andrew Kennedy va conduce businessul din alte părți ale Europei

Andrew Kennedy, cel de la care Ramona Pârvescu a preluat coordonarea businessului local, va conduce pentru Unilever businessul din Europa Centrală È™i de Sud, precum È™i din Europa de Sud-Est, dar va prelua È™i conducerea categoriei Personal Care în Europa de Est.

„În luna iulie m-am alăturat unei echipe ambiÈ›ioase, ce are scopul de a duce mai departe moÈ™tenirea unui business puternic È™i a unor proiecte locale dezvoltate cu pasiune. În Unilever, viziunea noastră este să fim lider în afaceri sustenabile, iar strategia noastră globală, axată pe dezvoltarea celor cinci mari categorii de produse, este piatra de temelie pentru fiecare dintre proiectele È™i iniÈ›iativele pe care le dezvoltăm pentru cetățenii din societățile în care suntem prezenÈ›i. Voi rămâne în continuare aproape de echipa din sud-centrul Europei, pentru a aduce la realitate viziunea unei companii ghidate de sustenabilitate È™i branduri cu misiuni puternice”, a spus Andrew Kennedy, Head of Personal Care East Europe, Head of SEE and of SCE.

Andrew Kennedy s-a alăturat echipei Unilever în urmă cu 25 de ani È™i a ocupat de-a lungul timpului funcÈ›ii de conducere pe trei continente, de la Global Strategy Officer pentru Unilever în Marea Britanie, la Vice President of Customer Development în Thailanda, Africa de Sud È™i China.

Din 2020, Andrew coordonează businessul Unilever din sud-estul Europei, iar, începând cu luna iulie, a preluat È™i întreaga regiune din sud-centrul Europei.

Schimbările sunt parte din strategia organizațională implementată de Unilever la nivel internațional, prin care compania se va concentra pe promovarea culturii organizaționale agile și pe dezvoltarea celor cinci categorii de produse, la nivel global: Home Care, Ice Cream, Nutrition, Personal Care și Beauty & Wellbeing.

Lider global pe piaţa bunurilor de larg consum

Unilever este unul dintre liderii globali pe piaÅ£a bunurilor de larg consum cu operaÈ›iuni puternice în peste 100 de țări È™i vânzări în peste 190 de țări. În regiunea din sud-centru, grupul Unilever desfăşoară operaÅ£iuni pe pieÅ£ele produselor alimentare, de îngrijire personală ÅŸi de îngrijire a locuinÅ£ei, prin Unilever South Central Europe ÅŸi Unilever România.

Unilever South Central Europe, cu sediul în BucureÅŸti, coordonează operaÅ£iunile de marketing ÅŸi vânzări din România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Moldova. Unilever România coordonează operaÅ£iunile de pe platforma industrială de la PloieÅŸti.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Ramona Pârvescu este noul Head of Unilever România, începând cu luna octombrie