Lectură de 2 minute

29 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Raluca Mihaiu este noul CFO & operations manager al Cushman & Wakefield Echinox

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Cushman & Wakefield Echinox își mărește echipa de management prin recrutarea în funcția de CFO & operations manager a Ralucăi Mihai, specialist cu o experiență de peste 15 ani în sectorul imobiliar și al construcţiilor, potrivit unui comunicat de presă.

Raluca Mihaiu are o experiență în domeniul financiar-operațional, lucrând de-a lungul timpului pentru companii precum RFP Development Group, Semmelrock sau La Fântâna. În calitate de CFO & Operations Manager, Raluca va avea un rol executiv, coordonând activitățile administrativ – operaționale ale companiei: financiar, resurse umane și legal.

„Sunt încântată că m-am alăturat echipei Cushman & Wakefield Echinox, una dintre cele mai importante companii din domeniul consultanței imobiliare din România. Mă bucur că voi lucra alături de echipa de management pentru a valorifica potențialul de dezvoltare al companiei și că voi putea contribui la optimizarea eficienței operaționale”, a declarat Raluca Mihaiu.

„Eficiența organizațională și agilitatea sunt esențiale pentru o companie care crește, în contextul unei lumi aflate în schimbare. Raluca ni se alătură într-o perioadă importantă, iar focusul ei va fi pe optimizarea proceselor financiare și creșterea rezilienței operaționale a companiei, susținând astfel echipa noastră de profesioniști în livrarea de soluții inovatoare pentru clienți”, spune și Oana Iliescu, Managing Director, Cushman & Wakefield Echinox.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de pe piaţa locală si afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent. Compania are 50.000 de angajați în 60 de țări, ajută chiriașii și venituri de 7,8 miliarde de euro, iar serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, management de proiect, design & proiectare şi evaluare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Raluca Mihaiu este noul CFO & operations manager al Cushman & Wakefield Echinox