Lectură de 2 minute

21 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Rabla pentru electrocasnice la cora, până la finalul anului 2021: voucher de 200 lei pentru echipamentele uzate

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lanțul de magazine cora lansează și anul acesta propriul program Rabla pentru electrocasnice, prin care clienții care cumpără aparate noi și predau echipamentele uzate primesc un voucher de cumpărături în valoare de 200 de lei.

În programul cora Rabla 2021, care se derulează în perioada 6 aprilie – 31 decembrie, sunt acceptate aparate frigorifice, aragazuri, mașini de spălat și aparate de aer condiționat.

Clienții pot opta între a aduce electrocasnicele vechi în oricare dintre hipermarketurile cora sau de a solicita ridicarea acestora de la domiciliu, precum și livrarea noului aparat tot la domiciliu.

„Amprenta noastră asupra mediului este tot mai mare. Punem presiune pe mediu prin tot ceea ce facem zilnic, de multe ori inconștient, de aceea este necesar să dăm și noi ceva mediului în schimb. Programul Rabla propus de cora răspunde acestei așteptări de a acționa pentru un mediu mai sănătos, căci tot noi suntem beneficiarii finali. Ne bucurăm să facem bine mediului și să ajutăm clienții prin acest mecanism simplu de înlăturare a aparatelor uzate, vechi din locuințele lor”, a spus Cristi Năstase, director de hipermarket cora și coordonatorul programului Rabla pentru electrocasnice.

Voucher de 200 de lei la rabla pentru electrocasnice - Cora

cora mai derulează anual campanii de reciclare a uleiului uzat, a bateriilor și acumulatorilor.

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este prezent pe piața românească din 2003. Brandul operează în prezent 11 hipermarketuri în București și în marile orașe, magazinele cora Urban și platforma de e-commerce cora.ro, pe care sunt listate peste 40.000 de produse.

În 2013, prin intermediul platformei cora.ro, este lansat serviciul de livrare la domiciliu, cora devenind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Începând cu 2020 serviciul coraExpress extinde accesul la cumpărături online, prin comenzi din aplicațiile Glovo și Food Panda, cu livrare în mai puțin de 60 de minute.

Citeste si:
Aura Rădulescu, fost CEO Cora: Cora era mult prea mică în România pentru a mai putea continua independent
Aura Rădulescu, fost CEO Cora: Cora era mult prea mică în România pentru a mai putea continua independent

Programul Rabla pentru electrocasnice 2021

Ministerul Mediului și Administrația Fondului pentru Mediu încă nu au făcut actualizări menite să ofere informațiile concrete, procedura standard pentru a beneficia de programul rabla pentru electrocasnice 2021 presupune, în primul rând, să te înscrii online pe site-ul AFM pentru obținerea voucherelor. În cel mult 24 de ore ar trebui să primești o confirmare care ți le validează, iar apoi ai o perioadă de 15 zile la dispoziție pentru a le folosi.

În mod normal, campania trebuia să se fi derulat în decembrie 2020, dar a fost amânată ca urmare a unor probleme tehnice ce au întârziat până în prezent startul. Printre retailerii anunțați la campanie se numărau eMag, Flanco, Altex, Dedeman, Carrefour, Auchan și alții.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Rabla pentru electrocasnice la cora, până la finalul anului 2021: voucher de 200 lei pentru echipamentele uzate