Lectură de un minut

10 Dec 2021 - Știri și Noutăți

UPDATE Rabla pentru electrocasnice: voucherele pentru aspiratoare și aparate de aer condiționat s-au epuizat

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Vineri, 10 decembrie, a început a treia etapă a programului „Rabla pentru electrocasnice”, destinată aparatelor de aer condiționat, uscătoarelor de rufe și aspiratoarelor, anunță Administrația Fondului pentru Mediu. Voucherele s-au epuizat în primul minut de la startul programului.

Actualizare ora 12.00:

Voucherele s-au epuizat în primul minut de la startul programului. Astfel, în a treia etapă s-au emis 20.700 de vouchere, dintre care 11.400 pentru aspiratoare, 5.369 pentru aparate de aer condiționat și 3.931 pentru uscătoare de rufe.

Știre inițială:

Valoarea voucherelor este:

  • 400 de lei pentru aparate de aer condiționat, inclusiv aparate de aer condiționat portabile, cu eficiență energetică la răcire cel puțin A++;
  • 400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficiență energetică cel puțin A++;
  • 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.

Finanțarea nu poate depăşi 50% din valoarea echipamentelor comercializate prin program.

Bugetul alocat acestei etape este de 6 milioane de lei.

Voucherele se pot genera până pe 16 decembrie 2021, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului alocat acestei etape.

Citeste si:
Dyson lansează CleanTrace, aspiratorul care oferă date despre locul în care s-a efectuat curățenia
Dyson lansează CleanTrace, aspiratorul care oferă date despre locul în care s-a efectuat curățenia

„Având în vedere că în ediția precedentă, în etapele de selectare a voucherelor, bugetul a fost rezervat integral, ulterior fiind utilizate doar 55% din voucherele rezervate și ținând seama de faptul că bugetul alocat este limitat, vă rugăm să generați vouchere doar dacă aveți intenția de a le utiliza pentru achiziționarea electrocasnicelor selectate”, transmite Administrația Fondului pentru Mediu.

Voucherul este nominal şi netransmisibil şi nu poate fi utilizat decât de persoana căreia i-a fost emis, în urma înscrierii în aplicaţia informatică.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  UPDATE Rabla pentru electrocasnice: voucherele pentru aspiratoare și aparate de aer condiționat s-au epuizat