Lectură de 4 minute

29 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Pungile biodegradabile promovează brand-ul dumneavoastră

Advertorial

Abonează-te pe  

Pungile biodegradabile sunt o modalitate excelentă de a vă promova marca. Acestea sunt perfecte pentru convenții, târguri și alte evenimente la care aveți un număr mare de persoane care vor purta cu ei logo-ul dvs. Aceste pungi pot fi folosite ca daruri sau pot fi vândute ca parte a unei campanii de marketing mai mari.

Sursa foto: Shutterstock.com

Atunci când alegeți pungi biodegradabile, alegeți să sprijiniți mediul într-un mod pozitiv. Vreți să arătați că vă pasă de lumea în care trăim și de oamenii care trăiesc pe ea. Faptul că aceste pungi pot fi aruncate fără a afecta mediul înconjurător înseamnă că sunt și prietenoase cu mediul.

Faptul că aceste pungi sunt fabricate din materiale reciclate înseamnă că ajutați și dumneavoastră la reducerea deșeurilor și a poluării.

Pungile biodegradabile personalizate sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a sprijini afacerile locale. Dacă locuiți într-o zonă cu o mulțime de întreprinderi mici, luați în considerare posibilitatea de a oferi pungi biodegradabile personalizate imprimate magazinelor și restaurantelor locale ca parte a strategiei dvs. de marketing.

Pungile de plastic biodegradabile naturale sunt alegerea potrivită pentru companiile care doresc să își promoveze marca, contribuind în același timp la un viitor durabil.

Aceste pungi de plastic sunt fabricate din materiale vegetale, ceea ce înseamnă că pot fi compostate în depozitele de deșeuri împreună cu alte deșeuri organice. Acest lucru le face să fie o opțiune excelentă pentru companiile care doresc să își reducă amprenta de carbon.

Punga din plastic natural este fabricată din resurse regenerabile și nu conține substanțe chimice sau aditivi dăunători. Aceste pungi sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, forme și culori, astfel încât să le puteți alege pe cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor afacerii dvs.

Punga de plastic biodegradabilă este ideală pentru a fi utilizată ca alternativă ecologică la pungile de plastic tradiționale, deoarece este fabricată din materiale naturale în loc de produse petroliere. Este adesea folosită de magazinele care vând alimente organice sau produse de sănătate și frumusețe, deoarece aceste tipuri de afaceri tind să atragă clienți conștienți de mediul înconjurător care doresc să susțină brandurile care au grijă de mediu.

Citeste si:
Câteva zile până la startul SGR: primul centrul regional RetuRO a fost inaugurat la Bonțida, în Cluj
Câteva zile până la startul SGR: primul centrul regional RetuRO a fost inaugurat la Bonțida, în Cluj

Acestea sunt concepute pentru a se descompune într-o grămadă de compost sau în mediul înconjurător în termen de șase luni până la doi ani. Pungile biodegradabile sunt excelente pentru promovarea mărcii dvs. deoarece sunt reutilizabile și ecologice.

Ce este o pungă compostabilă?

O pungă compostabilă este fabricată din materiale organice, cum ar fi amidonul de porumb, zahărul și uleiurile vegetale, ceea ce le face biodegradabile. Aceste materiale se descompun rapid atunci când sunt expuse la lumina soarelui, ceea ce le face ideale pentru situațiile în care vor fi aruncate în aer liber sau lăsate în aer liber. Sacii compostabili pot fi utilizați și în interior dacă sunt ținuți departe de lumina directă a soarelui și de sursele de umiditate, cum ar fi fântânile de apă sau chiuvetele.

În cadrul unui studiu, s-a examinat cum se manifestă diverse tipuri de pungi biodegradabile timp de trei ani în: aer liber, sol și apă de mare precum și în condiții de laborator controlate.

A fost demonstat că punga compostabilă s-a dezintegrat în fragmete de plastic precum confetti după doar trei luni în mediul marin.
În sol, punga a fost prezentă după 27 de luni, dar nu mai putea ține o greutate foarte mare fără să se rupă. În aer liber, punga s-a dezintegrat în fragmente după nouă luni de expunere.

Prin compostarea fierbinte, sacoșele compostabile s-ar putea descompune în 18 zile. Pentru acest tip de compostare ai nevoie de:

  • o temperatură de compostare care se menține 55-65°Celsius;
  • raportul de carbon: azot în materialele folosite pentru compost este de aproximativ 25-30 de părţi de carbon la o parte azot;
  • grămada de compost trebuie să fie de aproximativ 1,5 m înălţime;
  • crengile, bucăţile de lemn, în general orice material bogat in carbon, trebuiesc mărunţite, de exemplu cu un tocător pentru mulci;
  • compostul este întors din afară spre interior şi invers, pentru a amesteca materialele între ele.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pungile biodegradabile promovează brand-ul dumneavoastră