Lectură de un minut

08 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Proprietarii Gram Bistro şi Suento deschid un nou restaurant în București, Ever After by Gram

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Adriana Dănilă şi Stelian Olaru, proprietarii restaurantelor Gram Bistro și Suento by Gram, vor deschide la finalul lunii iulie un nou restaurant la parterul clădirii de birouri Mendeleev Office 5 din București, numit Ever After by Gram.

Noul concept, Ever After by Gram, se întinde pe o suprafață de aproape 300 de metri pătrați, din care 100 de metri pătrați reprezintă terasa din curtea interioară a proiectului Mendeleev Office 5. Locația cuprinde 80 locuri la interior și 60 locuri pe terasă.

Ever After vine în completarea ofertei de la parterul clădirii Mendeleev Office 5, care găzduiește și OTOTO Store, o cafenea și magazin ce comercializează o gamă largă de branduri independente, ce includ cafea de specialitate, produse alimentare, cosmetice, cărți și produse de îngrijire a casei.

Meniul Ever After este unul cosmopolit şi cuprinde o selecție de produse culinare, inclusiv pentru vegetarieni, realizate de Chef Georgeta Postolache şi Chef Sara Alexander.

Antreprenorii Adriana Dănilă şi Stelian Olaru mai dețin două concepte de restaurante în piața de HoReCa din Capitală: Gram Bistro, un local situat la parterul clădirii de birouri America House din zona Piaţa Victoriei, și Suento by Gram, de pe strada Toamnei.

Mendeleev Office 5 este o clădire de birouri boutique, fiind localizată între Piaţa Romană şi Calea Victoriei. Imobilul are o suprafaţă ȋnchiriabilă de 4.500 de metri pătraţi distribuiţi pe subsol, parter şi opt etaje supraterane. Parcarea subterană dispune de 50 de locuri, fiind dotată și cu facilități pentru biciclete şi staţie de încărcare electrică.

Akcent Development este unul dintre dezvoltatori de locuințe din București, cu 20 de ani de prezenţă pe piaţa imobiliară din Capitală şi un portofoliu de aproximativ 7.500 de apartamente finalizate, dintre care peste 3.000 de apartamente în proiecte precum Cloud 9, 21 Residence sau 20 Residence.

Citeste si:
Laura Olaru, antreprenoarea care a pariat totul pe genți: Trebuie să fii un bun vânzător. Dacă nu există cumpărător, nu există nici Laura Olaru
Laura Olaru, antreprenoarea care a pariat totul pe genți: Trebuie să fii un bun vânzător. Dacă nu există cumpărător, nu există nici Laura Olaru
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Proprietarii Gram Bistro şi Suento deschid un nou restaurant în București, Ever After by Gram