Lectură de un minut

28 Apr 2021 - Știri și Noutăți

 Promenada Mall deschide un pop-up store dedicat designerului român Amos Midas

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Promenada Mall a inaugurat în aprilie primul magazin de tip pop-up store dedicat creațiilor designerilor și artiștilor locali. Pop up store-ul aflat la nivelul 1 este primul showroom care prezintă colecțiile designerului român Amos Midas, unul dintre cei mai neconvenționali tineri fashion designeri ai momentului.

Conceptul pop-up store-ului Amos Midas din Promenada Mall este centrat pe nevoile individuale ale fiecărui client și pe experiența de cumpărare, designerul oferind servicii personalizate de consiliere pentru clienți. Magazinul își va schimba colecția ready-to-wear o dată la două săptămâni.

„Am considerat că este un moment propice să mut focusul de pe rapiditatea online-ului pe experiența de cumpărare din magazinul fizic, pe consiliere personalizată a fiecărui client în parte”, a declarat designerul.

În luna februarie 2021, Promenada Mall a inaugurat această interacțiune directă între designerii locali și public, cu expoziția de artă contemporană și pop-up store-ul Hot Lagoon x Promenada, unde s-au putut admira și achiziționa lucrările a peste 20 de tineri artiști români.

Magazine noi în Promenada Mall

Printre magazinele recent deschise în Promenada Mall se numără și magazinul de bijuterii de lux Kultho și YankeeLand, lider mondial pe piața produselor premium de parfumare a casei și mașinii.

De asemenea, English Home, un brand din sectorul produselor pentru casă, se va extinde pe o suprafață de peste 400 mp, devenind cel mai mare magazin al retailerului din România.

Citeste si:
Leroy Merlin a închiriat două spații comerciale ale Cora. Când și unde vor fi deschise noile magazine de bricolaj 
Leroy Merlin a închiriat două spații comerciale ale Cora. Când și unde vor fi deschise noile magazine de bricolaj 

În următoarea lună, urmează să se deschidă în Promenada Mall Florăria Floria și Credit Amanet.

Centrul comercial Promenada este situat în Calea Floreasca 244-246, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. La finalul anului 2014, mall-ul Promenada a intrat în portofoliul NEPI Rockcastle, unul dintre investitorii comerciali din Europa Centrala si de Est.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /   Promenada Mall deschide un pop-up store dedicat designerului român Amos Midas