Lectură de un minut

12 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Programul mallului Sun Plaza de Crăciun și Anul Nou. Când va fi deschis centrul comercial

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Sun Plaza, centrul comercial din Sudul Capitalei, a publicat programul pentru perioada sărbătorilor de iarnă din acest an. Iată când va fi deschis mallul. 

Sursa foto: Sun Plaza/ Facebook

Programul de funcționare al centrului comercial Sun Plaza este următorul:

  • 24 decembrie: 10:00 - 18:00
  • 25 decembrie: închis
  • 26 decembrie: 10:00 - 20:00
  • 31 decembrie: 10:00 - 18:00
  • 1 ianuarie: închis
  • 2 ianuarie: 10:00 - 20.00

Sursa Foto: Sun Plaza

Inaugurat în 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, cu o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial cuprinde patru etaje din care două destinate exclusiv cumpărăturilor, un spațiu de relaxare și o parcare subterană cu 2.000 de locuri. În 2018, Sun Plaza a finalizat cel mai amplu proces de reconfigurare și extindere din piața de retail din România, adăugând o aripă nouă și multe modificări la nivel de design. În 2019 a fost modernizat food courtul și reamenajată o parte din terasa exterioară.

Centrul comercial este deținut de către CPI Property Group și administrat de către CBRE România.

CPI Property Group este unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa. Cu un portofoliu de proprietăţi a cărui valoare depăşeşte 23 miliarde de euro, CPIPG deține proprietăţi premium de birouri în principalele capitale din Europa Centrală și de Est: Praga, Berlin, Viena, Bucureşti și Budapesta. Grupul deține, de asemenea, proprietăți de retail în Europa Centrală și de Est, precum și hoteluri, unități rezidențiale şi terenuri.

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Programul mallului Sun Plaza de Crăciun și Anul Nou. Când va fi deschis centrul comercial