Lectură de un minut

10 Apr 2017 - Știri și Noutăți

De Paste magazinele Lidl vor fi inchise

Abonează-te pe  

Lidl Romania ofera liber angajatilor din unitatile retailerului, atat in prima zi cat si in a doua zi de Paste, pe 16, respectiv 17 aprilie.

 

 

Compania devine astfel singura cu un lant de supermarketuri care ofera salariatilor sai doua zile libere in perioada sarbatorilor pascale. Decizia este una a politicii interne de resurse umane.

Pana pe data de 15 aprilie, inclusiv, clientii sunt asteptati la cumparaturi. Activitatea unitatilor va fi reluata pe 18 aprilie.

lidl romania

Retailerul a explicat printr-un comunicat: "Echilibrul dintre viata personala si cea profesionala face parte dintre principiile care ghideaza relatia dintre Lidl si angajatii sai. Pentru ca acestia sa poata petrece Pastele alaturi de cei dragi, conducerea Lidl Romania a decis si anul acesta ca toti angajatii din cele peste 200 de magazine din intreaga tara sa beneficieze de doua zile libere cu acesta ocazie."

In prezent Lidl are 5000 de angajati la nivel national, dintre care 4000 in magazine. Reteaua are un total de mai mult de 200 de locatii. Retailerul are sucursale in peste 30 de tara din lume, unde opereaza cu aproximativ 10.000 de magazine.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  De Paste magazinele Lidl vor fi inchise