Lectură de un minut

21 Dec 2020 - Știri și Noutăți

Programul magazinelor JYSK pentru sărbătorile de iarnă 2020

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

JYSK România a anunțat programul magazinelor din țară pentru sărbătorile de iarnă. Astfel, pe 24 decembrie, cu ocazia Ajunului Crăciunului, toate cele 95 de magazine JYSK din țară, departamentul de Serviciu Clienți și sediul central JYSK vor fi închise. Mai jos găsiți orarul complet pentru retailerul danez.

Clienții care doresc să viziteze magazinele JYSK și să cumpere cadouri sau produse pentru casele lor o pot face până miercuri, 23 decembrie, inclusiv. Începând cu 24 decembrie, toate magazinele JYSK din România vor fi închise, pentru ca activitatea magazinelor JYSK să reînceapă sâmbătă, pe 26 decembrie, de la ora 12.00.

Programul magazinelor JYSK poate fi văzut aici. Orarul în perioada Crăciunului va fi următorul:

  • miercuri, 23 decembrie - program de funcționare normal;
  • joi, 24 decembrie - închis;
  • vineri, 25 decembrie - închis;
  • sâmbătă, 26 decembrie - magazinele se deschid la ora 12.00.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Grupul desfășoară operațiuni în peste 51 de țări și numără un total peste 26.500 de angajați și peste 2900 de magazine. Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț sub deviza "Sleeping and Living".

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 95 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Programul magazinelor JYSK pentru sărbătorile de iarnă 2020